8. května 2013 • 18:31

VIDEO: Brutální Kweuke! Sparťan zlomil Dosoudilovi holenní kost

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hororový faul předvedl v odvetě semifinále Poháru České pošty sparťan Leo Kweuke. Útočník bojující o místo v základní sestavě Sparty ve středu hřiště nesmyslným šlapákem zranil mladoboleslavského stopera Radka Dosoudila. Ten hřiště opustil na nosítkách, z placu po hrubém zákroku musel po červené kartě i kamerunský obr. Momentálně je v nemocnici v Motole, jelikož má zlomenou holenní kost.



Sparta vedla 1:0 a zápas plynul bez větších emocí. Dvě minuty po pauze ale všem na Letní zatrnulo.

Obrovitý Kweuke nesmyslně uprostřed hřiště zajel do Dosoudila, který má zlomenou holenní kost. Sudí tasil červenou kartu, ale to stopera Středočechů nemohlo utěšit. Z bolestné grimasy ve tváři bylo patrné, že zranění nebude pro slabší povahy.

Faul Leonarda Kweukeho a zlomená noha Dosoudila.Foto Repro ČT sport

"Tohle bylo to nejhorší, co jsem kdy ve fotbale viděl," poznamenal spolukomentátor ČT Sport Pavel Karoch. "Na záznam jsem se raději nedíval."

Zkušený obránce Dosoudil byl odnesen na nosítkách, i když není žádný měkota, tvář ukrýval v dlaních. Kweuke se mu sice přišel omluvit, ale bylo pozdě. Za svůj hrubý faul byl po zásluze potrestán vyloučením. Mladá Boleslav pak dokázala vyrovnat na 1:1 a následně se dostala i do vedení.

VIDEO: Ostrý faul Kweukeho na Dosoudila

Lukáš Vácha v souboji s Jarolímem
Lukáš Vácha v souboji s Jarolímem

Leo Kweuke po brutálním faulu zápas s Mladou Boleslaví (1:2) nedohrál. Leo Kweuke po brutálním faulu zápas s Mladou Boleslaví (1:2) nedohrál.Foto Repro ČT sport, spo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud