Richard Šíma
27. srpna 2015 • 19:44

Svlékněte dresy! Fanoušci Baníku napadli hráče, trenér běsnil

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravští fanoušci neunesli další katastrofální výkon svého týmu a po pohárovém utkání v Rýmařově, které Baník prohrál 3:4, napadli vlastní hráče. Jejich zlobu odnesli fyzickým atakem především Francis Narh a Marek Šichor, který dostal ránu do krku.



Všechno se to seběhlo po závěrečném hvizdu. Rozezlení fans vtrhli na hřiště, chtěli z hráčů stáhnout ostravské dresy a při tom některé ostravské fotbalisty hrubě napadli.

„Když to přeženu, tak řeknu, co si zasloužíme, to máme. Ale tady tohle už je moc. Svlékli z nás dresy a Francise a Marka napadli,“ popisoval dění na hřišti po utkání Vojtěch Šrom, gólman Baníku.  Hůř se mluvilo napadenému Marku Šichorovi. „Tohle by se prostě stávat nemělo. Chtěli po nás, ať sundáme dresy. Chtěl jsem si ho stáhnout, najednou ke mně přiběhl nějaký fanoušek a dal mi pěstí,“ soukal ze sebe Šichor.

Narh a Šichor, tedy oba hráči, kteří to od fanoušků nejvíc schytali, patřili v Rýmařově k těm lepším baníkovcům. Trenér Radomír Korytář po utkání běsnil a prohlásil, že někteří hráči Baníku nemají ligové parametry. „Tohle začnu řešit! Udělám personální změny a někdo nás bude muset opustit,“ řekl Korytář.

K tomu, co se seběhlo po utkání na ploše, Korytář poznamenal. „Hráči tam vůbec neměli chodit. Agresivita našich fanoušků stoupá. Je to logické, náš výkon byl katastrofální. Ale víc k tomu říct nemůžu, neviděl jsem přesně, co se na hřišti stalo.“

Celý incident na ploše trval několik vteřin, na hřiště vtrhla policie a fanoušky Baníku rozehnala.

Rozezlení fans vtrhli na hřiště, chtěli z hráčů stáhnout ostravské dresy a při tom některé ostravské fotbalisty hrubě napadli
Rozezlení fans vtrhli na hřiště, chtěli z hráčů stáhnout ostravské dresy a při tom některé ostravské fotbalisty hrubě napadli

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud