28. října 2017 • 13:20

Úlet bývalé hvězdy! Šírl dal v divizi pěstí sudímu, duel se nedohrál

Autor: mms
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Divizní zápas mezi Zbuzany a Vysokým Mýtem skončil skandálem. Někdejší reprezentant Radek Šírl dostal červenou kartu, vzápětí inzultoval rozhodčího Matěje Cichru a zápas se za stavu 0:1 nedohrál.



Na jaře slavil se Zbuzany postup z krajského přeboru do divize, ale v sobotu dopoledne si záložník Radek Šírl uřízl ostudu. Bývalý hráč Petrohradu, Bohemians či Mladé Boleslavi v 36. minutě vyfasoval červenou kartu za to, že v přerušené hře rukama vrazil do krku protihráče. Ten pak upadl.

FOTO | Podívejte se, co se ve Zbuzanech dělo

Radek Šírl (vlevo s desítkou) se vrhá k soupeři, který atakoval zbuzanského brankáře
Radek Šírl (vlevo s desítkou) se vrhá k soupeři, který atakoval zbuzanského brankáře

„Ležícího soupeře nakopl do oblasti stehna. Po udělení ČK strčil oběma rukama zepředu do hrudi AR2 (asistent rozhodčího Patrik Gunitš) a následně zezadu prudce udeřil zaťatou pěstí R (hlavní rozhodčí Matěj Cichra) do hlavy do oblasti spánku, ucha, což zapříčinilo pád R na zem. Tudíž došlo k inzultaci R,“ stojí v zápise o utkání.

Po napadení rozhodčího se už nehrálo, zápas byl za stavu 0:1 předčasně ukončen, což Šírl podle zápisu komentoval drsným vyhrožováním směrem k sudímu. „Při odchodu z HP D10 dále slovně vyhrožoval rozhodčímu slovy: „Já si na tebe počkám, já ti jí napálím opravdu, ať máš důvod to ukončit.“ Poté byl domácími spoluhráči zpacifikován a odveden do kabiny.

Zbuzanům, kde kromě Šírla hrají další exligisté Marek Kincl, Mario Lička či Radek Dosoudil, hrozí kontumace ve prospěch Vysokého Mýta a Šírlovi disciplinární trest, který se může počítat i na měsíce.

Zajímavosti z nižších českých fotbalových soutěží najdete ZDE »

VIDEO | Záznam utkání, incident začíná v čase 56:50

MŮJ PRVNÍ GÓL: Rozhodl jsem o titulu pro Zenit, dojímá Šírla
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud