20. prosince 2012 • 16:30

V Plzni jsou s losem spokojeni. Ale pozor na Cavaniho, zní z kabiny

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

REAKCE HRÁČŮ PLZNĚ | V kabině Viktorie Plzeň zavládlo po losu Evropské ligy nadšení. Italská Neapol je v očích hráčů atraktivním, ale zároveň hratelným soupeřem. Nejvíce Západočechy potěšil fakt, že nemusí cestovat daleko na východ.



"Šance na postup jsou otevřené. Los nám určil atraktivního soupeře, proti kterému se dá hrát. Nemyslím si, že naše zápasy budou nějakými přestřelkami. Spíše bude Neapol hrát z dobré defenzívy. Pro nás bude podstatné, abychom si pohlídali střelce Cavaniho," řekl po losu obránce Václav Procházka na webu Plzně.

Z možných soupeřů si nejméně přál kluby z východu. "Nechtěl jsem BATE Borisov. Ten byl naštěstí hned pryč, takže jsem byl moc rád. Poté byla dlouho ve hře Machačkala, kterou jsem také nechtěl. Nejvíce jsem si přál naopak týmy z Německa nebo Anglie. S Neapolí jsem ale hodně spokojen," dodal Procházka.

Rozjetý Pavel Horváth se spoluhráči a s dojatým trenérem Vrbou, který dostal po výhře nad Atlétikem Madrid nový svetr se sobyFoto Jaroslav Legner (Sport)

Záložník Vladimír Darida přiznal, že Neapol nikdo ze spoluhráčů v kabině netipoval. Avšak fanoušci se mají na co těšit. "Náš soupeř má opravdu jméno. Hrají tam skvělí fotbalisté jako Hamšík nebo Cavani. Budeme se muset na ně pořádně připravit," uvědomuje si.

za "střední cestu" označil Neapol nadějný David Štípek. "I s AC Milán jsme odehráli velmi dobré zápasy a myslím si, že Neapol určitě není kvalitnější. Věřím, že se s ní popereme o postup," hlásí. "Los mohl dopadnout mnohem hůř i lépe."

První utkání odehraje plzeňská viktoria 14. února v Neapoli.

Jako dárek k narozeninám dostal Pavel Vrba svetr se soby
Jako dárek k narozeninám dostal Pavel Vrba svetr se soby

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud