28. listopadu 2014 • 09:38

Výtržníci se na hřišti Tottenhamu fotili s hráči. Šlo o reklamu?

Autor: pt, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čtvrteční zápas Evropské ligy mezi Tottenhamem a Partizanem Bělehrad (1:0) musel být v první půli na 10 minut přerušen poté, co na hřiště vběhl už třetí fanoušek. Ten první si dokonce stihl vyfotit se dvěma hráči tzv. selfie. Všichni tři výtržníci měli trika se stejným sponzorem, a tak se spekuluje, zda nešlo o promyšlený marketingový tah.



Selfie. Výtržník si pořizuje fotografii se záložníkem Tottenhamu Erikem Lamelou Selfie. Výtržník si pořizuje fotografii se záložníkem Tottenhamu Erikem LamelouFoto Reuters

První fanoušek vběhl na hřiště ve 22. minutě a pořadatelům trvalo 90 sekund, než jej dopadli. Po dalších pěti minutách se přestalo hrát znovu, kvůli druhému fanouškovi, jehož pomohl zastavit i útočník Tottenhamu Roberto Soldado.

A když se ve 41. minutě dostal na hřiště třetí výtržník, rozhodl se ukrajinský rozhodčí Jevgen Aranovskij odvolat obě družstva do šaten. Znovu se začalo hrát až po deseti minutách.

Druhého výtržníka pomohl zadržet i útočník Tottenhamu Soldado
Druhého výtržníka pomohl zadržet i útočník Tottenhamu Soldado

Podle britských médií mohlo jít o organizovanou akci, protože tři muži měli trička s logem jednoho ze sponzorů Tottenhamu. Společnost i vedení klubu ale podobné spekulace popřelo.

Po utkání se na internetu objevilo video, na němž se před začátkem zápasu tito výtečníci hecují, kdo vydrží na hřišti nejdéle.

„Něco takového bych čekal kdekoliv, jen ne v Anglii. Navíc hned třikrát za sebou, to bylo hodně zvláštní," citovala agentura Reuters hostujícího trenéra Marka Nikoliče.

VIDEO | Podívejte se, jak fanoušci vběhli na hřiště při zápasu Tottenhamu

"

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud