Tomáš Podvín
25. srpna 2016 • 04:56

Změny v sestavě Slavie: Asi bez Škody, nastoupí Mešanovič i Van Kessel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z BRUSELU | Značných změn dnes dozná ofenziva pražské Slavie. Trenér Dušan Uhrin totiž plánuje pro odvetu 4. předkola Evropské ligy na půdě Anderlechtu (20:00) promíchat sestavu, některé hráče bude šetřit kvůli ligovému zápasu v Plzni. Šanci může navíc dostat zatím opomíjený nizozemský útočník Mick van Buren.



Trenér Uhrin na středečním tréninku prozradil, v jakém rozestavení jeho tým v Bruselu nastoupí. „Určitě začneme hrát na jednoho útočníka. Potřebujeme mít ve hře konstrukci a to se nám se dvěma útočníky moc nedaří. Během zápasu se to může změnit,“ řekl kouč Pražanů.

Vypadá to, že vyvoleným „hroťákem“ bude Muris Mešanovič, který se naposledy prosadil proti Příbrami. „Je velká pravděpodobnost, že nastoupí od začátku,“ přikývl Uhrin. Po jednozápasové odmlce se pak na křídlo nejspíš vrátí Gino van Kessel. „Asi nastoupí,“ potvrdil trenér Slavie.

Šanci, spíše během zápasu, pak může dostat další útočník Mick van Buren. Ten zatím odehrál v soutěžních zápasech pouze 13 minut v Tallinnu. „Strašně dlouho mu trvalo, než se připravil, protože s námi neabsolvoval první tři týdny přípravy. Teď se mi zdá, že by to mohlo být dobré. Možná ho ve hře uvidíme,“ odhalil Uhrin.

Zde se odehraje odvetné utkání mezi Anderlechtem a Slavií
Video se připravuje ...

Z výše popsaného vyplývá, že by mohl kouč „sešívaných“ na půdě Anderlechtu pošetřit kanonýra Milana Škodu. „Plánujeme sestavu promíchat, protože nás za tři dny čeká těžké utkání v Plzni. Některé hráče budeme určitě šetřit,“ naznačil pouze Uhrin.

Jistě by měl v základní sestavě nastoupit Josef Hušbauer, který v prvním utkání s Anderlechtem chyběl kvůli kartám. „Mám více energie než kluci,“ tvrdil záložník Slavie. Trenér Uhrin ho může využít ve středu zálohy nebo jako podhrotového hráče.

Naopak určitě chybět budou tři hráči, kteří s týmem do Bruselu ani necestovali. Zdravotně v pořádku není stoper Simon Deli a záložník Jasmin Ščuk, po těžkém zranění se pak do kondice teprve dostává útočník Lukáš Železník. Ze středečního tréninku navíc odešel kvůli zranění předčasně záložník Levan Kenija.

Hušbauer před Anderlechtem: Můžou nás podcenit, musíme hlavně vstřelit první gól
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud