2. července 2008 • 15:21

Jun je definitivně v Teplicích

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Tomáš Jun se stal definitivně hráčem Teplic, které dotáhly do úspěšného konce jeho přestup z tureckého Trabzonsporu.



Jun už na jaře v severočeském klubu hostoval a dnes s ním podepsal dvouletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

O tom, že Jun zamíří do Teplic nastálo se hovořilo už od jeho jarního působení, ale až dnes byla celá transakce uzavřena.

Tepličtí mají za Juna zaplatit sumu pohybující se kolem deseti milionů korun, přitom Trabzonspor před třemi lety Spartě vysázel přes sto milionů, když Juna kupoval jako úřadujícího nejlepšího ligového kanonýra a reprezentanta.

Pětadvacetiletý forvard během posledních let ale prožil krušné časy, příliš se neprosadil ani při loňském hostování ve Spartě. Nyní by Jun chtěl kariéru oživit v Teplicích, kde už na jaře nastřílel ve 14 zápasech čtyři branky.

Nyní ale zřejmě ještě nestihne sobotní duel 2. kola Poháru Intertoto s Honvédem Budapešť. "Podle všeho ještě nestačíme zaregistrovat jeho transfer kartu, která nám asi do pátku z Turecka nepřijde," uvedl pro ČTK tiskový mluvčí teplického klubu Petr Heidenreich.

Tepličtí před startem ligy mohutně zbrojí, vedle prodloužení Junova angažmá se do jejich týmu po šesti letech vrátil další ofenzivní hráč Štěpán Vachoušek.

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud