31. října 2008 • 12:00

Papadopulos: Na Spartu jsem se necítil

Autor: Sport
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Mladé Boleslavi Michal Papadopulos odpovídal v pátek od 11:30 v on-line rozhovoru čtenářům internetového portálu deniksport.cz!



Michal Papadopulos, fotbalista s řeckými předky, se během on-line rozhovoru nevyhnul otázce, zda dostal nabídku reprezentovat Řecko. "Byly tam nějaké telefonáty z řecké strany, ale narodil jsem se v Česku a pro mě bylo prvořadé hrát za českou reprezentaci. Doufám, že se mi to v budoucnu poštěstí."

Bylo na něm patrné, že jeho srdce sice nyní bije pro Mladou Boleslav, ale v koutku duše zůstal baníkovcem a Ostravu stále považuje za svůj domov. "
Trvalé bydliště mám pořád v Ostravě. Je to pořád můj domov." A také se tam chce jednou vrátit. "Můj sen je otevřít si někde v Ostravě kavárnu."

Od čtenářů také přiletěla ožehavá otázka, jak to bylo s ním a se Spartou. "Nabídku ze Sparty jsem měl v létě, ale nepřijal jsem ji, protože jsem se na ni necítil." Také na blízkou budoucnost v reprezentaci přišla řeč, ale boleslavský útočník byl přeci jen skeptický. "Myslím si, že do San Marina nepojedu. Jsou tu lepší hráči, než jsem já."

Jeden z tazatelů se také ptal, proč Papadopulos shodil svoji bujnou kštici. Papa neotálel a udělal v tom jasno. "Ostříhal jsem se, protože mě do toho delší dobu tlačil můj otec a bratranec Petr. A popravdě mi to už vadilo."

MICHAL PAPADOPULOS
Datum narození: 14.04.1985
Místo narození: Ostrava
Výška (cm): 187
Váha (kg): 83
Přezdívka: Papa

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud