Stanislav Hrabě
3. září 2013 • 17:02

Přetahovaná o záložníka. Dukla chce vyfouknout Slavii Černého!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Souboj dvou pražských klubů Slavie a Dukly se strhl o bývalého českého reprezentanta Milana Černého (tři starty, jeden gól). Hbitý záložník má nyní platnou smlouvu v tureckém klubu Sivasspor, ale protože nehraje, chtěl by se z ní vyvázat. Na tento okamžik čekají dva čeští dravci.



Ve Slavii vyrůstal, zažil v červenobílém opojení mistrovskou sezonu 2008/2009, prodral se i do reprezentace, kde v roce 2010 nasbíral tři starty a vstřelil jeden gól. Při výprodeji slávistického kádru o rok později zamířil za 30 milionů korun do tureckého Sivassporu.

Při lákání zkušených hráčů se vztahem ke klubu by vedení Slavie uvítalo, kdyby opět navlékl dres s červenou hvězdou na srdci. „Samozřejmě bychom hráče jeho kvalit uvítali,“ přiznává zájem generální ředitel Jaromír Šeterle. „Jednání probíhají už asi 14 dní, ale napřed se musí vyvázat z turecké smlouvy,“ odhaluje, co je zásadní překážkou dohody.

Tou další může být zájem Dukly Praha, v jejímž vedení se pohybuje několik funkcionářů, kteří dříve působili ve Slavii na úseku mládeže a Milana Černého tudíž dobře znají. „Máme rádi jeho charakter a fotbalové kvality,“ netají Michal Prokeš, generální manažer Dukly Praha.

Kdo bude na lovu úspěšnější?     

Slávistický útočník Dávid Škutka
Slávistický útočník Dávid Škutka

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud