Pavel Kalouš
25. října 2013 • 14:30

Slávistický experiment pokračuje. Škoda zřejmě v obraně zůstane

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

SLAVIA - BOHEMIANS ONLINE 19.00 | Proč měnit něco, co fungovalo? Slávistický kouč Miroslav Koubek v minulém kole zariskoval, revolučním způsobem zamíchal sestavou, ale téměř jistě nepůjde o ojedinělý experiment. V obraně Slavie by tak měl nastoupit útočník Milan Škoda i dnes večer (od 19 hodin) proti Bohemians 1905.



„Mužstvo se v Plzni přesvědčilo, že to jde, že je schopno změnit styl hry. Pokud se to fanouškům líbilo, tak je to určitě poznání, že touto cestou bychom se měli dál ubírat,“ naznačuje Koubek před vršovickým derby s Bohemkou, na níž slávisté ztrácejí z předposledního místa tři body.

Koubek před týdnem v Plzni všechny zaskočil změnami, které čekal málokdo. Trápícího se útočníka Škodu postavil do středu obrany, na hrot útoku zase poslal záložníka Martina Juhara. A vyplatilo se. Škoda patřil k nejlepším hráčům na hřišti, Juhar zase poslal Slavii do vedení.

A podle informací Sportu se na tom nic nezmění ani dnes proti Bohemians. „Jestli budou změny v sestavě, to nevím. Ale myslím si, že důvěru asi ještě dostanu,“ vyhnul se přímé odpovědi na klubovém webu Škoda, který právě v dresu Bohemky před lety obránce hrál.

Pravděpodobné je, že v útoku zůstane i Juhar, jednou podstatnou změnou by ale měl být návrat vykartovaného kapitána Karola Kisela. Ten by ze sestavy pravděpodobně vytlačil Jaromíra Zmrhala.

„Myslím si, že Bohemka bude u nás chtít uhrát remízu, abychom se na ně nedotáhli. Ale po těch předvedených výkonech v posledních zápasech a především v Plzni doufám, že se nám podaří vyhrát a tři body zůstanou v Edenu,“ věří záložník Mario Lička.

Zápas Slavia - Bohemians ONLINE zde:

MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 10. • 19:00
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha
1:0
ONLINE
25. října
19:00
Bohemians Praha 1905
Bohemians Praha 1905
Góly

Domácí: 44. Juhar

Hosté:

Sestavy

Domácí: Rakovan – Dostál, Dobrotka (C), Škoda, Neves – Prošek (55. Mičola), Petrák (86. Zmrhal), Lička (75. Kisel), Gecov, Nitrianský – Juhar.

Hosté: Havránek – Kalina, J. Štochl, Šmíd, Šírl – Moravec (76. Kolář), Jindřišek (C), Nerad, Rada (46. M. Štochl), Bartek (60. Ndiaye) – Hora.

Náhradníci

Domácí: Řehák, Čonka, Kisel, Zmrhal, Bazal, Mičola, Škutka

Hosté: Gábriš, Růžička, Cseh, Kolář, Jeremenko, Štochl, Ndiaye

Karty

Domácí: Juhar

Rozhodčí

Paták M. – Hrabovský, Jiřík.

Stadion

Návštěva

7842 diváků

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud