Jonáš Bartoš
10. listopadu 2013 • 12:18

Penalta byla jasná, zlobil se domácí kouč. Jarolíma naštval komentář v ČT

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když rozhodčí opouštěli trávník v Boleslavi, poslouchali nadávky ze všech stran. Domácí vyčítali hlavnímu Hrubešovi, že svými výroky ovlivnil sobotní zápas proti Plzni (1:2). „Za stavu 1:1 se měl kopat pokutový kop,“ řekl jednoznačně na tiskové konferenci boleslavský trenér Ladislav Minář.



Konec duelu v Boleslavi byl pořádně „hustý“. Na hřiště létaly kelímky od piva, diváci pořvávali na rozhodčí, kteří podle nich zpackali zápas s Plzní. Když aktéři utkání opouštěli trávník, Pavel Horváth dostal pohlavek od jednoho z pořadatelů.

Členové boleslavského týmu pak sprostě nadávali rozhodčím v útrobách stadionu. Naštvaní fanoušci ještě přišli na pozápasovou konferenci, kterou Pavel Vrba na chvíli opustil, dokud z místnosti nepovolané osoby policie nevyvedla.

Co se domácím nelíbilo? Především některé verdikty hlavního Hrubeše. Za stavu 1:1 Hubník tahal ve vápně Zahustela, rozhodčí ale podle opakovaných zákroků penaltovou situaci pustil.  „Výkon rozhodčího musí posoudit někdo jiný. Já se k těmto věcem nemůžu vyjadřovat. Jediná věc, která je jasná, že jsme za stavu 1:1 měli kopat pokutový kop,“ řekl po zápase domácí trenér Ladislav Minář.

„Neviděl jsem zpomalený záběr v televizi, ale v ten moment mi to přišlo jako faul,“ souhlasil kapitán Jarolím. „Když budu rozebírat všechny zákroky, takové věci tam měli i hráči Mladé Boleslavi. To bychom se pak zastavili u dalších třech, čtyřech hráčů, víc to komentovat nechci,“ opáčil při hodnocení zápasu plzeňský trenér Pavel Vrba.

Gólman Mladé Boleslavi Miroslav Miller zasahuje v zápase s
Gólman Mladé Boleslavi Miroslav Miller zasahuje v zápase s

Domácím vadila i situace z druhého poločasu, kdy těsně před hranici vápna došlo ke stažení Chramosty. Rozhodčí nechal pokračovat ve hře, zatímco domácí útočník zůstal ležet na trávníku a po chvíli musel kvůli zranění střídat.  

„Mrzí mne komentář pana Němce (spolukomentátor zápasu) v České televizi. Řekl, že faul na Chramostu nebyl, když ho stáhl Čišovský. Jako bývalý hráč by tohle měl vědět. On tam má podlitinu, držel ho rukou, bylo to jasně vidět,“ štvalo Jarolíma.

„Byla by to buď nebezpečná situace, nebo kdyby ho nefauloval, šel Chramosta sám na brankáře. To je dost důležitý moment,“ dodal hráč s dlouholetými zkušenostmi z bundesligy. „K rozhodčím se jinak vyjadřovat nebudu. Udělal jsem to jednou, když jsme hráli s Plzní naposled. Nemíním pak chodit po disciplinárních komisích,“ dodal zklamaně.

MATCH OVERVIEW LEGACY
9. 11. • 20:15
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
1:2
ONLINE
9. listopadu
20:15
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
Góly

Domácí: 3. Nešpor

Hosté: 14. Petržela, 68. Čišovský

Sestavy

Domácí: Miller – Kysela, Smejkal, Kúdela, Bořil (87. Šultes) – Štohanzl, Jarolím (C), Ščuk, Zahustel (76. Jeslínek) – Chramosta (58. Štajner) – Nešpor.

Hosté: Kozáčik – Rajtoral, Procházka, Čišovský, Hubník – Horváth (C), Hořava – Petržela, Kolář (89. Hejda), Ďuriš (71. Limberský) – Tecl (84. Bakoš)

Náhradníci

Domácí: Diviš, Brunclík, Eliáš, Vraštil, Jeslínek, Šultes, Štajner

Hosté: Bolek, Hejda, Limberský, Řezník, Pospíšil, Wágner, Bakoš

Karty

Domácí: Štohanzl, Bořil, Nešpor, Zahustel, Kysela, Šultes

Hosté: Hubník, Ďuriš

Rozhodčí

Hrubeš – Hájek, Pochylý

Stadion

Městský stadion Mladá Boleslav

Návštěva

4877 diváků

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud