10. července 2013 • 10:24

Hotovo! Gólman Radek Černý podepsal ve Slavii roční smlouvu

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólman Radek Černý se po více než osmi letech vrací do svého mateřského klubu. Ve Slavii podepsal devětatřicetiletý brankář roční smlouvu. „Jsme velice rádi, že se Radkův příchod podařilo zrealizovat. Získali jsme zkušeného brankáře, který má Slavii stále co dát a podle potřeby jí může kdykoliv pomoci,“ uvedl sportovní ředitel Slavie Miroslav Držmíšek v tiskové zprávě.



„S rodinou jsme se vrátili zpátky do Česka, takže jsem samozřejmě řešil, jestli budu pokračovat ve fotbalové kariéře. A tím, že Slavia měla zájem mě angažovat, bylo mé rozhodování o mnoho jednodušší,“ popsal Radek Černý, který se ke Slavii připojil před odjezdem A-týmu na soustředění do Rakouska.

„Chtěl jsem především sám na sobě zjistit, zda jsem vůbec schopný týmu prospět a pomoci mu. Atmosféra ve Slavii na mě působí velice pozitivně, takže z mého hlediska nebylo co řešit," konstatoval Černý.

"Už když jsem odjel na soustředění, tak jsem se víceméně rozhodl, že se pokusím dál pokračovat v kariéře, alespoň ještě na jednu sezonu,“ doplnil Radek Černý, který ve Slavii vytvoří spolu s Kamilem Čontofalským zkušený brankářský tandem.

Kamil Čontofalský a Pavel Čvančara na tréninku Slavie.
Kamil Čontofalský a Pavel Čvančara na tréninku Slavie.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud