Jan Podroužek
21. června 2014 • 11:41

Elvis do Bohemians! Teplický Bratanovič odchází na hostování

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až v pondělí zahájí Bohemians 1905 letní přípravu, posílí je teplický útočník Elvis Bratanovič. Slovinský mládežnický reprezentant odchází do vršovického klubu na roční hostování.



„Jsme na všem dohodnutí,“ potvrdil informace Sportu prezident Teplic František Hrdlička. „Elvis sám byl nespokojený s tím, že nehraje, přitom je to reprezentant. Potřebuje větší vytížení a jsem přesvědčený, že Bohemka mu ho dá. Je to pro něj ideální klub,“ věří Hrdlička.

Smlouva o hostování bude podepsána během víkendu, v pondělí se Bratanovič připojí ke „klokanům“, tedy hned v první den jejich přípravy.

21letý útočník přišel do Teplic v zimě ze slovinského Rudar Velenje. Na jaře odehrál jen šest utkání a vstřelil jeden gól.




Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud