25. června 2014 • 14:33

Změny v lize! V pondělí bez zápasu. V pátek ho odvysílá placený kanál

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci nechtěli chodit na fotbal mimo víkend, od nové sezony se jim jejich přání splní. Nově se ligová kola budou hrát jen od pátku do neděle, nepopulární pondělní termín byl zrušen. V televizi budou tři až čtyři zápasy za kolo, většina v České televizi.



"Jsem hodně rád, že se zrušily pondělní termíny, které byly ze strany fanoušků hodně kritizované. Je možné se domluvit pouze na tom, že pokud by docházelo ke kolizním situacím, mohli by se v pondělí odehrát dva zápasy za pololetí," řekl místopředseda FAČR za ligu Dušan Svoboda.

Kolo bude mít páteční předehrácky se začátkem mezi 19:45 a 20:15, v sobotu se budou hrát od 17:00 tři zápasy, na které od 20:15 naváže nejatraktivnější duel v přímém přenosu ČT. Česká televize bude vysílat i nedělní zápas, který se v době prázdnin bude hrát od 20:15, následně od 15:45.

"Zatímco u pátečního termínu ještě není jasné, který placený kanál ho bude vysílat, tak Česká televize má právo na tři zápasy za kolo. Má první, druhou a čtvrtou volbu. Může tak zařadit i čtvrtý přenos, ale není to její povinnost. Bude záležet na atraktivitě a možnostech na odvysílání," dodal Svoboda.

Kompletní rozlosování nové sezony najdete ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud