Jakub Dvořák
26. června 2014 • 23:23

To je šílenec! Belgičan Defour ošklivě prošlápl soupeře a šel ven

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Belgie měli už před utkáním s Jižní Koreou postup ze skupiny zajištěný. Proto trenér Wilmots neváhal posadit největší hvězdy a postavil náhradníky. Někteří hráči mohli být však až přemotivováni a chtěli se za každou cenu ukázat. V negativním smyslu slova se to povedlo záložníkovi Stevenu Defourovi. Jeho zákrok na Kim Shin-Wooka byl na kriminál!



MATCH OVERVIEW LEGACY
26. 6. • 22:00
Jižní Korea
Jižní Korea
0:1
ONLINE
26. června
22:00
Belgie
Belgie
Góly

Domácí:

Hosté: 78. Vertonghen

Sestavy

Domácí: Kim Sung-kju – I Jong, Kim Jong-kwon, Hong Čong-ho, Jun Sok-jong – Han Kuk-jong (45. I Kun-ho), Ki Song-jung – I Čong-jong, Ku Ča-čchol (C), Son Heung-min (73. Či Tong-won) – Kim Šin-uk (66. Kim Po-kjong).

Hosté: Courtois – Vanden Borre, van Buyten, Lombaerts, Vertonghen – Defour, Dembélé – Mertens (60. Origi), Fellaini, Januzaj (60. Chadli) – Mirallas (87. E. Hazard).

Náhradníci

Domácí: Čung Song-rjong, I Pom-jong, Kim Čchang-su, Kwak Te-hi, Hwang Sok-ho, Pak Ču-ho, Kim Po-kjong, Ha Te-song, Pak Čong-u, Pak Čchu-jong, I Kun-ho, Či Tong-won

Hosté: Bossut, Mignolet, Alderweireld, Ciman, Witsel, de Bruyne, Hazard, Chadli, Lukaku, Origi

Karty

Domácí: Hong Čong-ho

Hosté: Defour (č), Dembélé

Rozhodčí

Williams – Cream, Anaz

Stadion

Venue Arena Corinthians (São Paulo)

Běžela 45. minuta a utkání směřovalo k poločasové přestávce. Defour v souboji s Shin-Wookem nestihl odehrát balon a trefil Korejce přímo na holeň. Rozhodčí neváhal a okamžitě ukázal Belgičanovi červenou kartu.

 

Ten se sice divil, ale neměl čemu. S vyloučením souhlasil i český obránce Erich Brabec ve studiu ČT sport. „Za takové fauly bych dával rovnou červenou,“ potvrdil verdikt sudího.

Defour tak do druhého poločasu oslabil svůj tým a nezahraje si v osmifinále. Podobný faul a trest v podobě vyloučení byl k vidění i v duelu Francie s Ekvádorem, kdy Antonio Valencia ošklivě zajel do Francouze Digneho.

Trenér Belgie Marc Wilmots scého svěřence Stevena Defoura za červenou kartu jistě nepochválil
Trenér Belgie Marc Wilmots scého svěřence Stevena Defoura za červenou kartu jistě nepochválil

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud