19. listopadu 2011 • 19:22

Hřebíka chtěl i Pelta do nároďáku! Kouč mohl vystřídat Michala Bílka

Autor: kah, kub, jon
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaroslav Hřebík a Sparta. Spojení, které se po šesti letech může stát horkou, aktuální novinkou. 62 letého kouče však nelanařil jen letenský celek. Trenér stříbrné reprezentace z mistrovství Evropy devatenáctek byl jedním z kandidátů na pozici kouče reprezentačního áčka, pokud by Michal Bílek s mužstvem nepostoupil na mistrovství Evropy.



Na Letné po Jaroslavu Hřebíkovi hodně touží. Sparťanský boss Daniel Křetínský má pro náročného kouče slabost, sám ho kdysi prosadil na lavičku na úkor oblíbeného Františka Straky. Teď´, kdy se Sparta neprobojovala do evropských pohárů a hraje "pouze" o titul v české lize, chystá Křetínský jeho návrat.

O Hřebíka, který ještě neřekl Spartě definitivní „ano“, musí letenský klub na dálku bojovat s nově zvoleným předsedou Fotbalové asociace České republiky Miroslavem Peltou.

Podle informací ze zákulisí byl jeho kandidátem na místo reprezentačního kouče právě Hřebík. Ovšem postupem na EURO 2012 si Michal Bílek zajistil setrvání ve funkci minimálně do červnového evropského šampionátu a změna tak není aktuální.

Michal Bílek byl blízko odvolání po prohraném zápase v Norsku (0:3), vedení asociace si jeho konec údajně na poslední chvíli rozmyslelo.

Informace deníku Sport nyní potvrdily, že mezi kandidáty na pozici trenéra národního týmu byl i Jaroslav Hřebík. Muž, který je v současné chvíli blízko obnovení angažmá ve Spartě. Tam by měl zamířit na pozici hlavního šéftrenéra, což by znamenalo konec současného GSM Sparty Jozefa Chovance.

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud