13. listopadu 2015 • 17:52

Dánové před baráží drsně hecují Švédy: LEGO ničí IKEU, hoří desky ABBY

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle bude asi nejvypjatější z barážových bitev o EURO 2016. Dánští fotbalisté ji zítra rozehrají ve Švédsku a náladu v zemi evropských šampionů z roku 1992 už dopředu hecují na sociálních sítích i v reklamách na přenos ze zápasu. Televizní stanice Kanal 5 vsadila před severským derby na hodně razantní šoty v rámci kampaně Je to víc než jen zápas. Posuďte sami. Na frak dostaly snad všechny vyhlášené švédské symboly…



Na sociálních sítích putuje koláž, na které došlo ke střetu dvou vyhlášených symbolů obou zemí. Postavička z dánské stavebnice Lego bubnuje na střechu hořící prodejny nábytku IKEA.

V Dánsku se před barážovými zápasy do Švédů pustili pěkně zostraFoto twitter.com

K švédskému vozu Volvo, který má za stěračem nabídku na prodej za 25 tisíc dánských korun, přistupuje muž a mění nabídku na ZADARMO.

Tenhle útok na švédské symboly je nejintenzivnější! Malá holčička stříhá cop od Pipi Dlouhé punčochy, slavné postavy od švédské spisovatelky Astrid Lingrenové, lidé vyhazují do kontajnerů nábytek od firmy IKEA, típají si cigaretu o fotografii švédského krále a zapalují nahrávky ABBY, Roxette a dalších známých hudebních skupin.

Otec přichází do pokoje, strhává svému synovi ze stěny plakát Zlatana Ibrahimovice, největší fotbalové hvězdy Švédů a vytrhává mu z rukou Ibrahimovicovu knihu.

A na závěr Dánové servírují vyhlášenou švédskou pochoutku kaviárovou pastu Kalles do misky pro domácího mazlíčka.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud