22. června 2017 • 19:11

Ngadeu pomohl Kamerunu v Poháru FIFA k remíze s Austrálií, Německo-Chile 1:1

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kamerunský obránce Slavie Michael Ngadeu si proti Austrálii připsal gólovou asistenci, ale africký tým neudržel vedení a ve druhém utkání na fotbalovém Poháru FIFA remizoval 1:1. Obě mužstva získala na turnaji premiérový bod. Ve druhém utkání skupiny B uhrálo Německo s Chile shodný výsledek 1:1.



Kamerun - Austrálie 1:1

Úvodní poločas v Petrohradu moc zajímavých akcí nenabídl. Až v první minutě nastavení si Zambo Anguissa naběhl na Ngadeův nákop z vlastní poloviny a přehodil australského brankáře Ryana. Pro Kamerunce to byl první gól na turnaji.

Po změně stran mohl zvýšit volný Aboubakar, ale netrefil odkrytou branku. Kamerunce to mrzelo v 60. minutě, kdy z penalty vyrovnal Milligan.

Německo - Chile 1:1

Už v šesté minutě Němci v Kazani darovali soupeři první branku. Stoper Mustafi nechtěně přihrál klubovému spoluhráči z Arsenalu Sánchezovi a ten přesnou střelou k tyči překonal Ter Stegena. Pro osmadvacetiletého útočníka to byl 38. reprezentační gól, který z něj udělal nejlepšího střelce chilské historie. Sánchez překonal legendu "La Roja" Marcela Salase.

Chilané v úvodu mladý výběr mistrů světa přehrávali a ve 20. minutě se málem radovali podruhé, ale Vargasovu ránu zastavilo břevno. Krátce před pauzou po pohledné akci Cana a Hectora vyrovnal Stindl.

Ve druhé půli si žádný tým nevytvořil vyloženou gólovou příležitost. Trenér Německa Löw, jenž ani jednou nestřídal, se tak jubilejní sté výhry na reprezentační lavičce nedočkal.

Skupina B

Kamerun - Austrálie 1:1 (1:0)
Branky: 45.+1 Zambo Anguissa - 60. Milligan z pen. Rozhodčí: Mažič (Srb.). ŽK: Siani, Mabouka - Wright. Diváci: 35.021.
Kamerun: Ondoa - Mabouka, Ngadeu, Teikeu, Fai - Djoum, Siani, Zambo Anguissa - Bassogog, Aboubakar, Moukandjo (77. Ekambi). Trenér: Broos.
Austrálie: Ryan - Degenek, Sainsbury, Wright - Leckie, Milligan, Mooy, Gersbach - Kruse (65. Troisi), Rogic (79. Irvine) - Juric (70. Cahill). Trenér: Postecoglou.

Německo - Chile 1:1 (1:1)
Branky: 41. Stindl - 6. Sánchez. Rozhodčí: Faghaní (Írán). ŽK: Stindl, Rudy - Sánchez, Beausejour. Diváci: 38.822.
Německo: Ter Stegen - Ginter, Mustafi, Süle - Kimmich, Can, Rudy, Hector - Goretzka, Draxler - Stindl. Trenér: Löw.
Chile: Herrera - Isla, Medel (71. P. Díaz), Jara, Beausejour - Hernández, M. Díaz, Aránguiz (90. Silva) - Vidal, Vargas (82. Rodríguez), Sánchez. Trenér: Pizzi.

Tabulka:

1. Chile 2 1 1 0 3:1 4
2. Německo 2 1 1 0 4:3 4
3. Austrálie 2 0 1 1 3:4 1
4. Kamerun 2 0 1 1 1:3 1
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud