2. července 2014 • 04:45

Hušbauerův přestup do Lazia Řím (asi) padl. Co Marseille?

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dobrá zpráva pro sparťanské fanoušky – Josef Hušbauer s největší pravděpodobností římské Lazio neposílí. Devátým tým Serie A totiž získal Marka Parola z Parmy, který pro něj byl přestupovou prioritou číslo jedna. Nepříliš reálný je také Hušbauerův odchod do Marseille, který se podle francouzských médií zařadil mezi zájemce.



Hušbauer byl pro Římany alternativou číslo 2, kdyby devětadvacetiletý italský reprezentant na nabídku Lazia nekývl. Jenže Parolo v pondělí stvrdil svůj přestup podpisem pod pětiletou smlouvou, Parma za něj inkasuje 5,5 milionu eur, tedy 150 milionů korun.

Na nákup nejlepšího střelce české ligy mělo Lazio podle informací Corriere dello Sport připraveno 137 milionů korun. „Nicméně žádnou nabídku na Pepu nám Lazio nepředložilo,“ řekl deníku Sport člen sparťanského představenstva Jakub Otava.

Francouzský server Sport365.fr včera přinesl strohou informaci, že Hušbauer figuruje na seznamu posil Olympique Marseille, ale o zájmu tohoto klubu na Letné nic nevědí. „Marseille nás vůbec nekontaktovala,“ dodal Otava.

Hušbauer tedy zůstává v kádru Sparty, která se rozhodla udržet pro boje o Ligu mistrů všechny klíčové hráče. Ze základní sestavy odešel pouze brankář Tomáš Vaclík, jenž se připravuje na novou sezonu se švýcarskou Basilejí.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud