23. července 2014 • 19:03

Latka: Doufám, že minulá sezona se ve Slavii nebude opakovat

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po delším rozmýšlení se fotbalista Martin Latka po roce a půl vrátil do pražské Slavie a do nového ligového ročníku povede přebudovaný tým jako kapitán. Věří, že červenobílí dají zapomenout na předchozí nevydařené sezony, je mu ale jasné, že úspěch nemusí přijít hned.



"Doufám, že minulá sezona se nebude opakovat. Samozřejmě máme úplně nový mančaft, došlo ke generační výměně, spousta starších hráčů odešla. Bude chvíli trvat, než si to sedne," řekl dnes novinářům Latka .

Slavistický navrátilec věří, že Slavia bude předvádět úplně jiné výkony než v uplynulém ročníku.
Video se připravuje ...

Slavistický navrátilec věří, že Slavia bude předvádět úplně jiné výkony než v uplynulém ročníku. Potřebuje zlepšit útočnou fázi, v minulé sezoně totiž dala jen 24 branek, nejméně ze všech ligových týmů. "Se střílením gólů jsme měli problém, už když jsem odcházel," řekl obránce na tiskové konferenci.

Mužstvo se z velké části obměnilo a noví hráči si na sebe stále zvykají. "V přípravě jsme spolu skoro všichni hráli poprvé. Bylo to znát a ještě to i znát bude. Není to otázka dvou měsíců, je to běh na delší trať. Budeme se snažit, aby ten časový úsek byl co nejmenší a výsledky se dostavily, ale myslím, že to ještě nějakou dobu potrvá," mínil Latka.

Kouč Beránek: Slavia bude i prohrávat, ale kůži nebudeme dávat zadarmo
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud