7. října 2014 • 14:05

Vízek radí Slavii, jak ven z krize: Jděte se vožrat, řeči nepomůžou

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po snovém začátku, kdy dokonce vedli celou Synot ligu, přichází krutý pád. Fotbalisté Slavie prohráli už šestkát za sebou a vrací se do temných hlubin, kam spadli v předchozí sezoně. "Z krize se nějak musí dostat," píše o týmu z Edenu ve svém komentáři pro deník Sport fotbalový internacionál Ladislav Vízek.



Euforie, kterou chytli na startu sezony, už z týmu Miroslava Beránka dávno vyprchala. Místo ní se dostává na slávistické kopačky nervózní křeč, která hráčům bere sílu i fotbalový um nutný k tomu, aby přehrávali své ligové soupeře.

"Nevím, jestli jihlavská rošáda byla tak účinná, protože měli nejpříjemnějšího soupeře Slavii Praha," naráží Ladislav Vízek na poslední soutěžní duel Slavie, který prohrála 0:1 na hřišti předposledního týmu ligy, který tak zpříjemnil premiéru novému kouči Romanu Kučerovi.

"Slavia zase hrála špatně. Kluci pořád mluví o krizi, že nevědí, jak z toho, ale musí se z toho dostat. Ať raději mlčí a jdou se někam spolu vožrat," radí Vízek, jak by se tým mohl znovu nastartovat.

Přitom sešívaní dokázali porazit Plzeň, slušný výkon předvedli i v derby se Spartou. Jenže proti slabším celkům neukazují zdaleka tak obětavý výkon, vadí jim hra do sešikovaného obranného bloku, chybí nasazení a důraz.

"Proti Spartě makali, jezdili, bojovali, byla to prestiž. Podali disciplinovaný výkon, který však už neodvedou proti průměrnýmu mužstvu. A tam je jejich problém! Vím jediný – žádný kecy nepomohou. Ať to ukážou na hřišti," uzavírá někdejší fotbalový reprezentant.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - Slavia Praha 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud