16. prosince 2014 • 04:50

Fanoušci stojí za Barošem: Baníku vadí, že není na sestup!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ozval se. Jako ostravský srdcař, který Baníku loni ze svého věnoval milion korun a na klubu mu nesmírně záleží, měl potřebu promluvit. Milan Baroš z dovolené vzkázal, že se mu nelíbí odvolání trenéra Svědíka, který s mladým kádrem došel po podzimu na pátou pozici v Synot lize. Za Barošem stojí i kluboví fanoušci. "Těm rošádám nikdo nerozumí," psali v komentářích na iSport.cz.



Baník v tabulce přezimoval na páté příčce, po dlouhé době se vyhýbá sestupovému pásmu. Vedení klubu to přesto nestačilo. V pátek oznámilo, že Svědíka nahradí Petr Frňka, dosavadní trenér druholigového Táborska.

"Po vyhodnocení základních herních parametrů je zřejmé, že Baník silně pokulhává zejména v ofenzivních činnostech," zmínil jeden z hlavních argumentů pro ukončení spolupráce s trenérem Svědíkem předseda představenstva klubu Petr Šafarčík.

Proti trenérově konci se ohradil Milan Baroš."Musím říct, že to pro mě bylo obrovské a nepříjemné překvapení. Trenér Svědík byl jak profesně, tak lidsky na velmi vysoké úrovni. Viděl bych jako rozumnější řešení doplnění kádru o kvalitního ofenzivního hráče," vzkázal nejznámější hráč Baníku z dovolené.

Vedení klubu na jeho slova zatím nereagovalo, sám hráč nesdělil, zda kritika znamená také jeho odchod z týmu. Baroš má každopádně podporu ostravských fanoušků, kteří v internetových diskuzích s jeho slovy v drtivé většině souhlasí.

„Vedení Baníku vadí, že nejsou na sestup. Jinak těm rošádám asi nikdo nerozumí. Baroš má zřejmě pravdu. Místo, aby doplnili útok, tak vymění trenéra. Snad vědí proč ta výměna,“ naspsal na iSportu Karel Filek. „Vedení Baníku asi vadí, že nejsou první,“ souhlasil Milan Pokora.

Další informace ohledně dění v Baníku Ostrava najdete v úternímk deníku Sport

Titulní strana deníku SportFoto Sport

Ohlasy fanoušků na slova Milana Baroše

„Šafarčík je zmr*! My, co ho známe z Baníku, víme, co říkáme!“
Titanius Ocelkuj

„Stupidita vedení, jakou svět neviděl. Vedení chce atraktivní fotbal?? Tak ať koupí Balea a Messiho. S tím, co extrenér měl, dosáhl maxima… Nechápu…“
Jan Hanzl

„Pravej českej bordel - politika, sport, všude samá mafie a bratříčkování, já na brachu, brácha na mě – a proto tady máme hovno. Kdo maže, ten jede, nemažeš, tak z hrušky dolů. Bohužel, za peníze v Praze dům, pak se diví, že na fotbal chodí jen pár diváků. Proberte se, anebo odejděte.“
František Procházka

„Vedení Baníku vadí, že nejsou na sestup. Jinak těm rošádám asi nikdo nerozumí. Baroš má zřejmě pravdu. Místo, aby doplnili útok, tak vymění trenéra. Snad vědí proč ta výměna.“
Karel Filek

„Vedení Baníku asi vadí, že nejsou první.“
Milan Pokora

„Kdy bylo jednání Baníku koncepční?“
Jaroslav Kastner

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud