23. ledna 2015 • 17:28

Bičík musel na operaci, Sparta sehnala náhradu. Z Boleslavi přichází Miller

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Sparta nemůže minimálně v úvodu jara počítat s gólmanskou jedničkou Davidem Bičíkem, jenž dnes podstoupil operaci kolena a absentovat bude v nejlepším případě dva měsíce. Už v závěru podzimu ho vyřadilo zranění paty a své místo mezi tyčemi přepustil Marku Štěchovi. Vedení klubu rychle sehnalo náhradu. Podle informací iSport.cz přijde na půlroční hostování Miroslav Miller z Mladé Boleslavi.



" David Bičík dnes podstoupil operaci menisku. Tento problém má přímou souvislost s poraněním paty ze závěru podzimní části sezony. Je to dané tím, že ve chvíli, kdy chytal se zdravotními obtížemi, tak jeho tělo na určitých místech přetěžoval. A tohle je důsledek," vysvětlil mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Bičík se objevil v brance Sparty naposledy 6. listopadu v zápase Evropské ligy se Slovanem Bratislava (4:0). Kvůli poraněné patě ho v brance vystřídal Marek Štěch , jenž se v závěru podzimu blýskl povedenými zákroky a na pozici jedničky začne i na jaře.

V zimní přípravě zatím odchytal Štěch všechny duely, dvojkou by byl   talentovaný Vojtěch Vorel. Vedení Sparty nakonec pro zbytek sezony upřednostnilo variantu s mnohem zkušenějším Millerem, který bude do Bičíkova uzdravení krýt Štěchovi záda.

Miroslav Miller má bohaté zkušenosti z nejvyšší soutěže, ve které si připsal 211 startů. Na podzim však do nejvyšší soutěže ani jednou nezasáhl a v Mladé Boleslavi dělal náhradníka Aleši Hruškovi.

Celý transfer by měl být oficiálně dotažený během soboty. Do přípravných zápasů Sparty s Trnavou a Trenčínem ještě Miller nezasáhne.

TOP 5 zákroků 13. kola: Bičík zaváhal, pak si napravil reputaci
Video se připravuje ...

TOP 5 zákroků 9. kola: Bičík vychytal Slavii, skvělý reflex Koláře
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud