31. ledna 2015 • 15:15

Plzeň vyhrála v Norimberku 3:2, Mahmutovič se blýskl hattrickem

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň vyhráli v sobotním přípravném utkání na půdě německého druholigového Norimberku 3:2. Všechny branky vítězů zaznamenal už během první půle kanonýr Aidin Mahmutovič.



Norimberk byl v úvodu aktivní, ale lídr Synot ligy jej do šancí nepouštěl. Z gólu tak po třinácti minutách hry radovali Západočeši, když k úspěchu vedla spolupráce Limberského s Mahmutovičem . Kapitán plzeňského celku odcentroval, bosenský útočník si zpracoval míč na prsa a levou nohou zamířil k tyči.

Prsa a přesná střela i trochu štěstí. Podívejte se na Mahmutovičův hattrick
Video se připravuje ...

Pak několikrát dobře zasáhl i gólman Viktorie Kozáčik , ale po necelé půlhodině hry ani on neměl nárok na tvrdou ránu Kerka. Pak ale znovu úřadoval Mahmutovič. Nejprve jej ke gólu opět vyzval parádní přihrávkou Limberský. Chvíli před odchodem do kabin pak bosenský střelec vystihl rozehrávku německého týmu a zkompletoval hattrick.

Dvacet minut před koncem se povedlo Norimberku zkorigovat na 2:3, když po faulu Kovaříka proměnil penaltu Schöpf. Výhru Viktorie mohl po brejku pojistit Chramosta , ale gólman německého týmu ukázal parádní zákrok. Plzeň ale stejně brala výhru 3:2 a potěšila asi dvě stovky svých fanoušků v hledišti.

Norimberk - Plzeň 2:3 (1:3)
Branky: 28. Kerk, 71. Schöpf z pen. – 13., 34. a 43. Mahmutovič,

Norimberk: Rakovsky – Pinola, Hovland, Mössmer, Čelůstka – Polák, Blum (35. Füllkrug) – Kerk, Schöpf, Stark (56. Petrák) – Sylvestr (64. Mlapa).

Plzeň: Kozáčik – Řezník , Procházka, Baránek, Limberský (46. Kovařík) – Hrošovský , Vaněk (60. Hejda) – Petržela (46. Rajtoral ), Kolář (46. Chramosta), Pilař (65. Holenda) – Mahmutovič (55. Tecl ).

MATCH OVERVIEW LEGACY

Přípravný zápas Norimberk - Plzeň jsme sledovali ONLINE od 13:30 ZDE

Plzeňský útočník Aidin Mahmutovič přijímá gratulaci od Davida Limberského po jedné z tref v přípravném duelu na půdě Norimberku. Plzeň vyhrála 3:2 a Mahmutovič vstřelil všechny góly Viktorie.
Plzeňský útočník Aidin Mahmutovič přijímá gratulaci od Davida Limberského po jedné z tref v přípravném duelu na půdě Norimberku. Plzeň vyhrála 3:2 a Mahmutovič vstřelil všechny góly Viktorie.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud