16. dubna 2015 • 10:04

Dukla láká: V červeném tričku na ligu s Jabloncem zdarma

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdo přijde v červeném tričku, má vstup na utkání 24. kola Synot ligy Dukla Praha – Baumit Jablonec zdarma. Ne ovšem v dresu, byť originálním Arsenalu, Spartaku Moskva, Zbrojovky Brno či jejich plagiátorů, ale v tričku charitivní kampaně „Podporuju léčbu hemofílie.“



Nejde však jen o příležitost vidět tým největšího českého fotbalového čápa Miroslava Pelty na vlastní oči. Jablonec není jediné lákadlo. Dukla Praha se rozhodla zapojit do charitativní kampaně "Podporuji léčbu hemofílie" a uspořádat v sobotu 18. dubna sportovní odpoledne.

Pro rodiny s dětmi bude od 13:00 hodin plno sportovních aktivit a soutěží pod záštitou známých sportovců. Následuje autogramiáda sportovních legend olympijských vítězů gymnastky Věry Čáslavské a moderního pětibojaře Davida Svobody, jeho kolegy Jana Kufa, koulaře Ladislava Prášila i dukelské fotbalové legendy stopera Václava Samka.

Do boje proti rakovině se zapojili i hráči A týmu Tomáš Berger, Marek Hanousek, Aldin Čajič a Filip Rada Do boje proti rakovině se zapojili i hráči A týmu Tomáš Berger, Marek Hanousek, Aldin Čajič a Filip RadaFoto Ondřej Hanuš - Dukla Praha

Ze členů současného kádru budou k dispozici španělský útočník Néstor Roger Albiach a reprezentant českého výběru do 21 let Michael Krmenčík. Dva marodi, kteří v jarní části Synot ligy nemohou pro vážná zranění zasáhnout do bojů o body.

„Jsem velmi rád, že se klub zapojil do této kampaně na podporu Hemofiliků,“ řekl Michael Krmenčík. „Pokud vím, není to poprvé, co takto pomáhá. Doufám, že se nás v sobotu sejde co nejvíce, společně si zasportujeme a podaří se nám vybrat co nejvíce finančních prostředků na pomoc takto nemocným lidem a dětem,“ dodal s nadějí na shromáždění slibného obnosu pro nemocné.

A od 17:00 hodin nastoupí Dukla proti třetímu týmu tabulky Baumitu Jablonec. Vedení by si přálo, aby její ochozy zářily červenou barvou.

Tričko si mohou zájemci zakoupit na místě nebo na portálech:
http://www.fkdukla-shop.cz/fkdukla-eshop/eshop/0/0/5/127-Polokosile-Podporuji-lecbu-hemofilie
či
http://podporujihemofiliky.cz/e-shop

 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud