2. srpna 2015 • 20:09

Škoda se zlobil: V přípravě jsme fotbalisti a pak si nepřihrajeme!

Autor: pod, pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět byl tahounem Slavie, dal gól, navrch přidal asistenci. Jenže stejně nemohl být spokojený. Útočníka Milana Škodu štvalo, jak jeho tým promrhal proti Liberci jednogólové vedení. „Hráli jsme dobře, ale pak jsme se zatáhli a přestali běhat,“ hodnotil po remíze 2:2.



Dva zápasy v nové sezoně, dva góly. Milan Škoda navázal na svou formu z loňského ročníku a dál drží Slavii svými trefami. „Ale je blbý, že jsme nevyhráli,“ připomněl okamžitě, co je pro něj nejdůležitější.

Slavia začala s Libercem špatně, inkasovala už na začátku druhé minuty. „Nejdřív tam byl zbytečný faul a pak jsme neuhlídali hráče,“ komentoval Škoda. „Ale dokázali jsme to otočit, hráli jsme velmi dobře,“ zdůraznil. Domácí skutečně zabrali a dvěma góly v rozmezí tří minut zvrátili zajímavý duel na svou stranu.

Jenže to bylo od Slavie všechno. Ve druhém poločase jako by vyběhlo na hřiště jiné mužstvo. Liberec byl jasně lepší, Pražané ani jednou nevystřelili na branku! „Když jsme v přípravě, jsme všichni fotbalisti a pak když přijde mistrák, tak si nejsme schopni přihrát,“ šil Škoda do vlastních řad.

Slavia - Liberec: Gól Milana Škody na 1:1
Video se připravuje ...

Slávistický kanonýr nicméně přiznal, že Liberec je jeho oblíbeným soupeřem. V posledních třech zápasech mu nasázel šest gólů. „Asi je můj oblíbený, když mi to tam takhle padá,“ souhlasil.

Jinak ale spokojený nebyl. Neuchlácholilo ho ani to, že Slavia hrála stejně jako v Plzni i proti Liberci v některých pasážích velmi dobře. „Potřebujeme takhle hrát delší část zápasu,“ tvrdil Škoda, kolem kterého stále lítá mnoho spekulací o možném odchodu. Co na to říká?

„Neřeším to. Nějaká možnost ještě je, ale skutečně teď nic nevím,“ přesvědčoval.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Liberec 2:2
Video se připravuje ...

Slavia - Liberec: Tyč Milana Škody v ofsajdu
Video se připravuje ...

Kapitán Slavie Karel Piták v utkání s Libercem
Kapitán Slavie Karel Piták v utkání s Libercem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud