22. listopadu 2015 • 18:58

Frýdka zklamali fanoušci v Liberci: Ať si sáhnou do svědomí!

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hned dvojí zklamání zažil sparťanský fotbalista Martin Frýdek po utkání 14. kola první ligy v Liberci. Nejen, že Letenští prohráli 0:1 a přišli tak o první místo v tabulce, zároveň ho mrzí přijetí fanoušků Slovanu, za který přes dva roky hrával.



"Prohráli jsme, nemáme ani bod, to je pro nás špatně. Ale neodehráli jsme špatný zápas. Jen jsem nedali své šance," mrzelo Frýdka. "Naopak Liberec udeřil z jediné příležitosti. Bohužel fotbal je o chybách, my tam jednu udělali," dodal.

Před letním odchodem do Sparty patřil k oporám Liberce i k oblíbencům fanoušků, proto ho mrzelo, co na něj dnes fandové pokřikovali. "Já se sem těšil, ale některé reakce a pokřiky fanoušků jsem si nezasloužil. Alespoň myslím. To je ale jejich věc, ať si každý sáhne do svědomí, co řval," prohlásil Frýdek.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Sparta 1:0, Letenské popravil parádou Delarge
Video se připravuje ...

Třiadvacetiletý záložník se do sestavy Sparty vrátil po měsíční absenci zaviněné zraněním. Tentokráte nastoupil ve středu zálohy a patřil k nejaktivnějším hráčům svého týmu. "Měl jsem hrát svou typickou hru. To jsem se snažil, ale asi to nebylo nic extra, když jsme prohráli. Doufejme, že jsme si to teď vybrali a ve čtvrtek zvládneme Řeky. Tam si to budeme chtít vynahradit a postoupit," dodal.

Málem si však znovu přivodil zranění, když v závěru při souboji dostal kopačkou do obličeje. "Pořád mě bolí hlava a těším se, až si lehnu a budu v klidu. Je tam tržná rána, ale měl jsem obavu, aby to nebylo zlomené, protože mi v tom brnělo. Naštěstí je to dobré," popsal.

Sparta po prohře poprvé od třetího kola přišla o vedení v tabulce, když ztrácí tři body na Plzeň. "Teď je ale blbost řešit, jestli je to důležité pro boj o titul. Bude to důležité až po 30. kole a to věřím, že první budeme my," dodal Frýdek.

Liberec - Sparta: Bum! Mudra Frýdkovi osladil návrat do Liberce
Video se připravuje ...

Liberec - Sparta: Bum. Bartošák podrazil Frýdka
Video se připravuje ...

Liberec - Sparta: Delargeova paráda! Volej do šibenice na 1:0
Video se připravuje ...

Smutný kapitán Sparty David Lafata opouští hřiště po porážce v Liberci
Smutný kapitán Sparty David Lafata opouští hřiště po porážce v Liberci

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud