28. ledna 2016 • 19:43

Forma se vrátí, věří Mazuch. Někomu to ale trvá i tři měsíce

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to lepší a lepší, roční pauza je ale na stoperu Ondřeji Mazuchovi pořád znát. „Cítím, že to ještě není ono, vidí to trenér i spoluhráči,“ přiznává sparťanský fotbalista. Ten si libuje, že se Letenští v přípravném období přesunuli ze zimy do Španělska. „Pro nás kolenáře není umělá tráva nic moc,“ přiznává s tím, že věří v návrat do formy před zraněním.



Maká na tréninku, co to jde. Nabrat fyzičku v parametrech nejvyšší soutěže, to není jen tak. Ondřej Mazuch se ale pere se situací. „Koleno drží,“ vykládá. „Ale s kondicí je problém,“ uvědomuje si. „Ještě nevydržím celý zápas, ten rok absence je pořád znát. Musím to všechno dohnat,“ plánuje.

Mazuch: Rok bez fotbalu je znát, ale snad budu brzy fit
Video se připravuje ...

Nepropadá nějakým chmurům, ví, že pauza byla dlouhá. Zdůrazňuje také, že jej všichni ve Spartě podporují, i to mu dává sílu. „Někomu stačí k návratu do formy dva měsíce, někomu třeba tři. Já doufám, že u mě to bude co nejkratší doba,“ přesvědčuje stoper.

Jeho angažování ve Spartě provázejí velká očekávání, Letenským by měl ve středu obrany hodně pomoci. „Věřím, že budu ve formě jako před zraněním,“ dodává.

Velký rozhovor s Ondřejem Mazuchem čtěte v pátečním Sportu

Obránce Ondřej Mazuch musí dohnat tréninkové manko
Obránce Ondřej Mazuch musí dohnat tréninkové manko

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud