31. ledna 2016 • 17:30

100 milionů za Zmrhala? Slavia dvakrát odmítla ruskou nabídku

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia to s útokem na pohárovou Evropu myslí vážně. Aspoň tomu nahrává fakt, že vedení pražského klubu odmítlo prodat záložníka Jaromíra Zmrhala skoro za 100 milionů korun do Ruska. O českého reprezentanta do 21 let stál bohatý klub Rubin Kazaň. Informaci potvrdil na svém Twitteru člen představenstva Jaroslav Tvrdík. 



Nové vedení Slavie v zádech s čínskými investory chce své největší hvězdy udržet stůj co stůj. Před několika dny nepustili Šimáně a spol. nejlepšího střelce týmu Milana Škodu za penězi do Emirátů. Nyní klub z Edenu dvakrát odmítl lukrativní nabídku na talentovaného záložníka Jaromíra Zmrhala.

Devátý celek tabulky ruské Premier ligy Rubin Kazaň měl o stěžejního hráče Slavie velký zájem, tak do Prahy neváhal poslat nabídku, která se vyšplhala ke dvěma milionů eur (cca 54 milionů korun). Jenže jak představenstvo Slavie avizovalo, svých nejlepších hráčů se do konce sezony zbavit nehodlá.

Rusové se však nenechali odradit a nabízenou částku zvedli. Za Zmrhala hodlali zaplatit částku, která přesahovala hodnotu tří milionů eur.

S informací přišla ruská média, následně pak fanouškovský portál Slavie. Nabídku potvrdil i Jaroslav Tvrdík, který tradičně komunikoval přes svůj profil na sociální síti Twitter. "Mohu potvrdit velmi lukrativní nabídku na hráče Jaromíra Zmrhala. Její přijetí v letošním roce vylučuji. Jsme v etapě rozvoje, ne prodeje," napsal zástupce činského investora Tvrdík.  

Fanoušci sešívaných politiku klubu kvitovali. „Zmrhal je to nejlepší, co v týmu máme, podle mého názoru. Je to odchovanec s momentální skvělou formou a jsem rád, že ho vedení neprodá. Díky!,“ komentoval situaci jeden z příznivců. „Je jasně vidět, že chtějí poháry, ve kterých vydělají ještě víc peněz a pak ho můžou prodat,“ dodal druhý fanoušek.

Ale našli se i tací, kterým se vysoká suma zalíbila. „Za 100 milionů bych ho prodal. Tohle je fakt až moc dobrá nabídka, aby se nevyužila,“ litoval fanoušek Martin. Jedno je jisté, peníze pro Slavii momentálně nejsou problém a klub tak může směle pomýšlet na reprezentaci českého fotbalu v Evropě.

Fotbalové přestupy ONLINE: Sledujte, které hvězdy změní dres

Slavia - Sparta: Gól Jaromíra Zmrhala na 1:0, Bičík zaváhal
Video se připravuje ...

Ligový podzim za 60 sekund: SK Slavia Praha
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud