Jan Podroužek
5. února 2016 • 20:25

Slavii naštval drsný faul na Škodu. Hnusný zákrok, zlobil se Mešanovič

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | To by ještě tak hrálo… Milan Škoda zraněný. Kapitán, lídr, nejlepší střelec Slavie týden před začátkem soutěže nedohrál generálku s Dynamem Kyjev. Kvůli tvrdému, bláznivému zákroku na kotník musel už po půl hodině opustit hřiště. Stav nejasný. Slavia se zlobí.



Chtěli se ještě naposledy sportovně poměřit s velkým soupeřem před startem jara. Proti Dynamu Kyjev, osmifinalistovi Ligy mistrů, to měl být tvrdý test. A taky že byl. Ale víc než fotbalově spíš fyzicky. Tuhle bitvu, kterou Slavia nakonec vyhrála 2:1, nedohrál její klíčový muž Milan Škoda.

Po půl hodině přišel ten zkrat. Škoda si zpracoval míč a naváděl ho na střed. Pak prásk. Kolíky cinkly o jeho kotník. A kanonýr šel rychle s křikem na zem. A pak za lajnu. Doktoři mu ihned začali nohu ledovat, následně ho o půli odvedli do kabiny.

Mešanovič: Výhry v přípravě jsou příjemné, ale pravdu ukáže liga
Video se připravuje ...

„Byl to hnusný zákrok,“ štvalo jeho kolegu z útoku Murise Mešanoviče. „Šel tam nesmyslně skluzem,“ zlobil se na soupeře.

První zprávy jsou spíš dobré než špatné. Kost vydržela, nenastal otok, Škoda mohl s kotníkem ohýbat. Jenže až nejbližší vyšetření ukáže, jestli náraz neodnesly vazy.

„Byl bych nerad, kdyby byl Milan vyřazený z prvního utkání,“ naráží trenér Dušan Uhrin na start soutěže příští sobotu se Zbrojovkou Brno. „Byl to zákrok na červenou kartu, ale já pevně věřím, že bude v pořádku,“ dodal kouč. To ukáže vyšetření.

Škodovo zranění? Proto jsme kupovali nové hráče, říká Uhrin
Video se připravuje ...

Slávistický kanonýr Milan Škoda v bolestech po ošklivém faulu
Slávistický kanonýr Milan Škoda v bolestech po ošklivém faulu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud