Michal Koštuřík
18. května 2016 • 19:15

Zlínu hrozí odchod opor. Liberec láká Poznara s Hájkem, Koreš míří do Dukly

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

O své nejlepší hráče nejspíš přijde fotbalový Zlín. Útočník Tomáš Poznar (27) a stoper Tomáš Hájek (24) mají namířeno do Liberce! Hostování ze Slavie končí záložníkovi Štěpánovi Korešovi (27), který si hledá angažmá blíž Praze a dost možná půjde do Dukly.



Liberec hodlá před novou sezonou zalepit díry borci ze Zlína. Stopera Lukáše Pokorného, jenž má nabídky ze Slavie, z Plzně a z dánského Midtjyllandu, může nahradit Tomáš Hájek. V minulé sezoně byl nepostradatelným článkem defenzivy nováčka, na jaře vstřelil gól Spartě. Smlouvu má do června 2017. Stejně jako jeho spoluhráč Poznar.

Všechny fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE >>>

Útočník dnes přiznal, že o přestup za lepším hodně stojí. „Nabídka z Liberce existuje, ale vůbec nevím, zda se teď jedná,“ uvedl autor sedmi ligových branek. „Tomáš je atraktivní hráč, má o něj zájem víc klubů. Zatím není nic ke zveřejnění,“ informoval jeho agent Pavel Zíka. Poznar je také v hledáčku Slavie. „To je trošku vzdálenější varianta než Liberec,“ přiznal Zíka.

Poznarovi by se angažmá v Liberci líbilo. Už kvůli osobě trenéra, Jindřicha Trpišovského uznává. „Je to výborný kouč, ambiciózní. Znám ho ještě z druhé ligy,“ podotkl vysoký útočník, jenž by měl na hrotu nahradit Marka Bakoše. „Do Liberce bych chtěl jít, nebráním se tomu. Člověk se chce někam posunout. Ale možností je víc a poslední slovo bude mít majitel Zlína pan Červenka,“ dodal Poznar.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud