Richard Šíma
13. června 2016 • 13:37

Baník hlásí třetí posilu. Z Dukly přichází záložník Hlinka

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod třetího nového hráče hlásí ostravský Baník. V boji o návrat do první ligy přišel Slezanům po Martinu Dobrotkovi a Lukáši Luptákovi pomoci pětadvacetiletý záložník Marek Hlinka. Hráč pražské Dukly odehrál poslední sezonu stejně jako Dobrotka ve slovenském MFK Skalica.



„Je to další hráč, kterého jsme sledovali a o něhož jsme spolu s trenérem Petrželou měli eminentní zájem. Proto jsem velice rád, že se nám ho podařilo přivést,“ řekl Dušan Vrťo, sportovní ředitel Baníku.

Hlinku zná, jako bývalý ředitel FK Senica ho měl v zápasech slovenské ligy vcelku často na očích. „Vyniká výbornou poziční hrou, má velmi dobrou rozehrávku a je to soubojový typ. Věkem navíc patří do střední generace, která nám v Baníku zatím trochu chybí,“ pravil Vrťo.

Baník se s Hlinkou domluvil na roční smlouvě s možností opce. „Jsem plný očekávání. Baník je velký klub s velkou historií a skvělými fanoušky. Doufám, že se nám okamžitě podaří vrátit se zase zpět do první ligy,“ řekl Hlinka po svém příchodu na Bazaly.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>

TOP 5 gólů Baníku Ostrava v lize: Trefa z rohu, volej i nůžky
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud