14. července 2016 • 12:35

Lafata přestoupí za Vrbou do Anži, píší v Rusku. Sparta to popřela

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalovou Spartu už v tomto přestupovém okně opustili záložník Ladislav Krejčí a útočník Patrik Schick, že by ale klub mohlo potkat další oslabení, letenský celek odmítl. Podle ruského serveru sport-express.ru by sice měl útočník David Lafata zamířit za Pavlem Vrbou do Anži Machačkala, podle Sparty to ale není pravda.



Pokud se Krejčího i Schickův odchod dal očekávat, tohle by byl naprosto nečekaný přestup. Že by si čtyřiatřicetiletý útočník David Lafata  ještě vyzkoušel zahraniční angažmá?

„David Lafata přestoupí do Anži Machačkala. Obě strany se už dohodly na podmínkách smlouvy,“ píše totiž ruský web sport-express.ru a citují ho i další ruská média.

Nepřekvapí, že strůjcem případného přestupu by měl být trenér Pavel Vrba . Ten převzal Machačkalu po konci na lavičce české reprezentace. Lafata byl pro Vrbu vždy důležitým hráčem, šanci dostal ve dvou zápasech i na EURO.

Fanoušci Sparty ale mohou být podle všeho v klidu. Klub tuto zprávu pro iSport.cz dementoval a Lafatův přestup označil za nesmysl. Do Machačkaly podle Sparty zkušený forvard určitě nepřestoupí.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud