4. března 2012 • 15:34

Manchester City zuří: Balotelliho nachytali před strip klubem

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skandály Maria Balotelliho neberou konce. Do kádru Manchesteru City se po čtyřzápasovém trestu za brutální faul vrátil teprve nedávno a už je znovu v průšvihu. V pátek nad ránem ho novináři britského deníku The Sun nachytali, jak se s přáteli baví ve strip klubu. Kouč Mancini nad porušením životosprávy den před ligovým zápasem zuří a pro neposlušného mladíka prý chystá tvrdý trest.



"Promluvím si s ním, ale jsem velmi zklamaný. Profesionální hráč si nemůže dovolit být venku ve dvě hodiny ráno," postěžoval si Mancini deníku Daily Telegraph a dodal: "Pokud je to pravda, dáme mu pokutu v maximální výši."

Trenérův hněv je o to větší, že Balotelli porušil jasně daná pravidla. Ta členům kádru Manchesteru City nastavují v období 48 hodin před zápasem přísný režim. A vysedávání ve strip klubech v nich nejspíš nenajdete.

Italskému kanonýrovi sobotní zápas proti Boltonu vyšel a gólem přispěl svému týmu k výhře 2:0. Mancini ale takovou formu omluvy nepřijímá. "Hrál dobře. Měl hodně šancí, ale kdyby se předtím pořádně vyspal, mohl dát branky tři nebo čtyři," zlobil se před novináři.

Balotelli v Premier League v této sezoně nastřílel zatím 11 branek v 17 zápasech a i díky jeho příspěvku vede dnes Manchester City tabulku. Další dvě branky pak přidal v Lize mistrů.

Mario Balotelli dostává žlutou kartu od Howarda Webba v duelu Citizens proti Tottenhamu
Mario Balotelli dostává žlutou kartu od Howarda Webba v duelu Citizens proti Tottenhamu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud