22. dubna 2014 • 12:32

Simulace roku! Suárez hrál umírajícího, po pár vteřinách sprintoval

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Geniální fotbalista, momentálně nejlepší střelec Premier League. Jenže také nepoučitelný průšvihář a simulant. Co Luis Suárez předvedl v utkání Liverpoolu s Norwichem (3:2), je snad na dodatečný distanc. V jednu chvíli se svíjel v bolestech na zemi, aby několik vteřin poté vyskočil a zapojil se do útoku.



MATCH OVERVIEW LEGACY
20. 4. • 13:00
Norwich City
Norwich City
2:3
ONLINE
20. dubna
13:00
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
Góly

Domácí: 54. Hooper, 78. Snodgrass

Hosté: 4. Sterling, 11. Suárez, 62. Sterling

Sestavy

Domácí: Ruddy – Whittaker, Martin (C), Turner, Olsson – Snodgrass, Howson, Johnson, Redmond – Fer (79. Murphy), Hooper (79. van Wolfswinkel).

Hosté: Mignolet – Johnson, Škrtel, Sakho, Flanagan – Allen (80. Agger), Gerrard (C), Leiva – Sterling, Suárez, Coutinho (75. Moses).

Náhradníci

Domácí: Bunn, Garrido, Bennett, Gutiérrez, Tettey, van Wolfswinkel, Murphy

Hosté: Jones, Touré, Agger, Cissokho, Alberto, Aspas, Moses

Karty

Domácí: Snodgrass, Turner, Howson

Hosté: Škrtel

Rozhodčí

Andre Marriner – Dave Bryan, Peter Kirkup.

Stadion

Carrow Road, Norwich

Liverpool zažívá fantastickou jízdu, tři kola před koncem Premier League míří za senzačním titulem. Hlavní eso týmu se pohybuje v útoku. Luis Suárez nastřílel už 30 gólů a suverénně vládne střelcům v Premier League.

Uruguayský snajpr přispěl o víkendu jednou trefou k důležité výhře 3:2 na hřišti Norwiche, která Liverpool zase o kousek přiblížila titulu. Suárez ale na sebe upozornil ještě jedním, výrazně negativním kouskem.

Poté, co se dostal do kontaktu s domácím záložníkem Leroyem Ferem, skácel se na trávník a držel se za kotník. Vypadalo to, že má snad zlomenou nohu a na hřiště bude muset sanitka.

VIDEO: podívejte se na herecký výkon Luise Suáreze

Jenže Suárez bolest evidentně předstíral. Poté, co se k míči dostal jeho spoluhráč Joe Allen, vyskočil jak politý živou vodou. Během několika vteřin se zapojil do útoku, sprinterskou rychlostí si zabíhal za obranu a nejevil sebemenší známku zranění.

Snad aby se neřeklo, po skončení neúspěšné akce ještě nastavil kamerám tvář zkřivenou bolestí, jakože střet s Ferem ho opravdu bolel. Pokud by z akce dal gól, bylo by to absolutně nefér.

Suárez by si za podobné herecké etudy zasloužil spíš zápasový trest, ne možné oslavy titulu a korunu pro krále ligových střelců.   

Opravdová bolest? Luis Suárez je proslulý přehráváním svých pádů
Opravdová bolest? Luis Suárez je proslulý přehráváním svých pádů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud