27. července 2014 • 13:33

United inkasovali gól ze 60 metrů, pod Van Gaalem ale znovu vyhráli

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté Manchesteru United inkasovali v přípravném zápase s AS Řím gól z dobrých 60 metrů. V rámci International Champions Cupu v USA vedli nad italským klubem v poločase 3:0, ale pak jejich nadšení zchladil Bosňan Miralem Pjanič. Z vlastní poloviny překonal dalekonosnou ránou zaskočeného gólmana Bena Amose. United nicméně vedení udrželi a v Denveru vyhráli 3:2.



Zatímco po úvodní přípravě a sedmibrankové kanonádě do sítě LA Galaxy neměl nový kouč Louis van Gaal svým svěřencům co vyčítat, po zápase s AS byl kritický.

"Výsledek dobrý, výkon už moc ne," řekl kouč United. "Přišlo se na nás podívat 54 tisíc lidí, ale moc jsme jim neukázali," dodal. Ovšem nastřílené góly Waynea Rooneyho i Juana Maty byly vskutku povedené stejně jako ten Pjaničův!

VIDEO: Podívejte se na Pjaničův nádherný gól

United nyní čekají další těžké zkoušky, ve skupině mají také Inter Milán a Real Madrid. Tyto kluby se v sobotu utkaly v kalifornském Berkeley a po výsledku 1:1 v základní hrací době vyhrál Inter na penalty 3:2.

Své nové posily Toniho Kroose a Jamese Rodrígueze Real zatím do hry nenasadil.

VIDEO: A co třeba Rooneyho supergól?

VIDEO: Anebo se vám líbí branka Juana Maty?

Manchester United - AS Řím 3:2 (3:0)
Branky: 36. a 45. z pen. Rooney, 39. Mata - 76. Pjanič, 88. z pen. Totti.

Sestava United v 1. poločase: Johnstone - Blackett, Jones, Evans - Valencia, Herrera, Cleverley, Mata, James - Rooney, Welbeck.

Sestava United ve 2. poločase: Amos - M. Keane, Smalling, Blackett - Young, Cleverley (69. Hernandez), Kagawa, Shaw - Nani, Lingard, W. Keane

AS Řím: Skorupski - Calabresi (46. Somma), Benatia, Romangnoli (46. Castan), Emanuelson (46. Cole) - Ucan, Keita (68. Pjanič) - Iturbe (46. Ljajič), Paredes (46. Nainggolan) - Florenzi (68. Totti) - Destro.

Manchester United porazil v přípravě AS Řím 3:2.
Manchester United porazil v přípravě AS Řím 3:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud