22. srpna 2014 • 10:51

Gascoigna zabíjí alkohol! Tak vypadá legenda ve 47 letech

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý vynikající fotbalista a reprezentant Anglie Paul Gascoigne znovu lítá v maléru. A není žádným překvapením, že jeho problémy opět souvisí s alkoholem. Sedmačtyřicetiletý „Gazza“, který dokonce uvažoval o návratu k fotbalu, byl nalezen opilý před svým domem. Ležel na zemi a svíral láhev vodky. Přijet pro něj musela záchranka a policie. Na pořízených fotkách připomíná spíše bezdomovce, než fotbalovou legendu.



Kdo alespoň trochu sledoval Gascoignovy trable po skončení kariéry, nemůže být nijak šokován. Bývalý fotbalista má dlouhodobě obrovské problémy s alkoholem, bez peněz anglické nadace pro bývalé reprezentanty by nejspíš dávno nežil.

Dřívější miláček fanoušků Newcastlu či Tottenhamu už byl sedmkrát v protialkoholické léčebně, naposledy letos v lednu. Ani to evidentně nepomohlo. Ve čtvrtek večer musel být opilý převezen do nemocnice.

Podle svého přítele popíjel v posledních dnech Gascoigne vlastně každý den. Můžou za to i trable s domem, ze kterého se musí kvůli neustálým stížnostem sousedů na nadměrný hluk vystěhovat.

Paul Gascoigne nevypadá jako bývalá fotbalová hvězda
Paul Gascoigne nevypadá jako bývalá fotbalová hvězda

„Majitel mu dal deset dnů na vystěhování a myslí to smrtelně vážně. Bylo to pro něj těžké období a on se obrátil zpátky k alkoholu,“ vypráví Gascoignův kamarád.

Právě jemu bývalý fotbalista volal jako prvnímu, když se vrátil z flámu. „Mám problém, prosím můžeš přijet a pomoct mi?“ prosil ho.

„Je to smutné. Ale realita je, že Paul pil v posledních několika týdnech a tohle je jediný možný výsledek,“ dodává dlouholetý přítel legendy.

To potvrzují i záběry z úterý, kdy byl Gascoigne viděn na svém balkónu a následně se fotil s fanoušky. Při tom byl však evidentně opilý. Za bílého dne.

Přitom právě během včerejšího dne probleskly zprávy, podle kterých se chtěl Gascoigne vrátit k hraní fotbalu za amatérský Abbey Windows FC. Místo toho ale skončil v nemocnici a není jisté, jak to s ním bude dále.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud