19. prosince 2014 • 21:05

Falcao? Až bude mít fyzičku, začnu o něm přemýšlet, říká Van Gaal

Autor: jaj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Manchesteru United měl být zárukou té nejvyšší fotbalové kvality, ale po vážném zranění kolena se ani zdaleka nedostal do bývalé formy. Kolumbijský zabiják Radamel Falcao naskočil za Rudé ďábly pouze do osmi zápasů a vstřelil jediný gól. Jeho příchod na Old Trafford stál přitom 350 milionů korun



Letní příchod kolumbijského snajpra do Premier League způsobil obří ohlas. Ani přestupy Diega Costy do Chelsea, Alexise Sáncheze do Arsenalu či Ángela di Maríi do United nevzbudily takový zájem médií.

Falcao však velké očekávání zatím vůbec nenaplnil. Vinou zranění přišel o několik zápasů, ale ani když je zdravotně v pořádku, nedává mu trenér Louis van Gaal více příležitostí.

Nachystaný jen na 20 minut

Kolumbijský ostrostřelec odehrál dosud v Premier League pouhých 297 minut. V posledním utkání proti Liverpoolu dostal dokonce přednost před Falcaem devatenáctiletý odchovance James Wilson.

„Nejprve musí prokázat odpovídající kondiční připravenost a teprve pak budu uvažovat, jak mu najít místo v sestavě. Premier League je soutěží s nejvyšším nasazením na světě a Falcao je zatím nachystán pouze na dvacet minut,“ poukázal nedávno trenér Van Gaal na Kolumbijcovu špatnou fyzičku.

Na Old Trafford stále doufají, že se Falcao brzy probudí a začne ničit obrany soupeřů, jako tomu bylo ve všech předchozích působištích, kde vždy zanechal výraznou stopu.

Chce zůstat

Stačí vzpomenout na galapředstavení v dresu Atlétika Madrid ve finále Superpoháru proti londýnské Chelsea v roce 2012. Španělský klub vyhrál 4:1 a Falcao vstřelil Petru Čechovi hattrick!

Podle informací deníku Daily Mail Falcao nelehkou situaci v United nevzdává a o budoucnost v dresu Rudých ďáblů se chce porvat.

„Kdykoliv mám možnost nastoupit na hřiště, snažím ze všech sil, abych se trenérovi předvedl a pomohl týmu,“ neztrácí Kolumbijec bojovného ducha. „Jsem velmi spokojen jak ve městě, tak i v klubu. Užívám si to a opravdu tady chci zůstat,“ nechal se slyšet jihoamerický snajpr.

Kolik času mu zbývá? Hostování v Manchesteru United vyprší na konci sezony.

SESTŘIH Premier League: Manchester United - Liverpool 3:0
Video se připravuje ...

Kouč United Louis van Gaal dává poslední pokyny útočníkovi Radamelovi Falcaovi, který tentokrát chyběl v základní sestavě
Kouč United Louis van Gaal dává poslední pokyny útočníkovi Radamelovi Falcaovi, který tentokrát chyběl v základní sestavě

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud