28. června 2015 • 15:50

STOP! Van Gaal nechce De Geu z United pustit, Real hledá plán B

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Real Madrid má zřejmě smůlu. Španělského brankáře Manchesteru Davida de Geu se mu zatím vůbec nedaří zlanařit do svého kádru a nyní se do přestupu podle deníku Marca zapojil i samotný trenér United Louis van Gaal. Ten podle španělského listu zablokoval celý přestup. Real tak už přemýšlí nad plánem B.



Složitá jednání o přesunu De Gey zpátky do rodné vlasti probíhají už několik týdnů. Dosud se celý přestup pokaždé zadrhl na finančním odstupném, které se zdálo být anglickému klubu nízké.

Nyní však přišla Marca s informací, že se do celého přestupu vložil trenér United Louis van Gaal. Na svoji titulní stranu umístila právě španělského brankáře a trenéra „rudých ďáblů“, ke kterým napsala heslo „Stále negativní". Narážela tím na postoj anglického klubu vůči přestupu De Gey do Realu.

Nizozemský kouč prý chce za každou cenu zabránit Realu, aby De Geu získal. Ten si čtyřiadvacetiletého Španěla vyhlédl jako náhradu za klubovou legendu Ikera Casillase, který je neustálým terčem kritiků a v posledních týdnech se spekuluje o jeho odchodu z klubu.

Pokud by se Realu opravdu nepodařilo přesvědčit Van Gaala, aby s přestupem souhlasil, náhradním řešením by měl být třiadvacetiletý brankář Leverkusenu Bernd Leno, který reprezentoval Německo na ME do 21 v České republice.

Jeho cena by startovala na částce kolem 16 milionů euro (432 milionů korun), což je výrazně méně, než si United žádají za De Geu. Ještě před několika dny informovala britská média, že si musí Real připravit nejméně 32,6 milionů liber (1,2 miliardy korun).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud