20. srpna 2015 • 16:57

Proč Pedro odmítl United? Zalekl se drsných praktik Van Gaala

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouho se mluvilo o tom, že míří do Manchesteru United. Nikdo nepochyboval o tom, že ve slavném klubu skončí. Jenže dlouholetý útočník Barcelony Pedro dal na poslední chvíli přednost Chelsea. Proč? Především kvůli trenérovi United Van Gaalovi, na kterého nedostal zrovna dobré reference...



Byl to šok. Tak dlouho se mluvilo o tom, že Pedro posílí United, až se ze dne na den upsal konkurenční Chelsea. Přesvědčil ho prý i telefonát od trenéra Josého Mourinha. Hlavní důvod byl ale jiný.

Pedro se zalekl drsných praktik, kterými je zkušený kouč „Rudých Ďáblů“ Louis van Gaal známý. Nizozemec není s hráči kamarád, naopak nemá problém je pořádně seřvat za každou chybu. Pokud se mu něco jen trochu nelíbí, dá to hráčům sežrat.

„Van Gaal ničí United. Už nikdy bych pod ním nechtěl hrát. Doufám, že Pedro dá na mojí radu a do United nepůjde,“ řekl před pár dny bývalý fotbalista Barcelony Christo Stoičkov.

Dalším důležitým faktorem, proč Pedro nakonec United nezvolil, byl jeho dlouholetý spoluhráč a kamarád Víctor Valdés. S ním totiž právě Van Gaal doslova zametl. Řekl, že odmítl hrát za rezervu a Valdés je od té doby pouze na tribuně.

Pedro tak nakonec přestoupil do konkurenční Chelsea. „Jsem velice šťastný, že jsem tady,“ uvedl . „Těším se na nové dobrodružství, přišel jsem, abych vyhrával další trofeje. Děkuji klubu i všem fanouškům, že jsem dostal možnost oblékat modrý dres," dodal španělský reprezentant.

Zatímco Chelsea získala velkou posilu, Van Gaal se musí poohlížet dál. Jeho nekompromisní styl prostě každému nesedí.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud