19. prosince 2015 • 17:48

Chelsea válela a fanoušci vzývali Mourinha. Ten byl na druhé lize

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Special One je zpátky. Tedy ne, že by měl José Mourinho nové angažmá. Jen si v sobotu po obědě vyšlápl na šlágr druhé ligy do Brightonu. "Jeho" Chelsea přitom odpoledne hrála se Sunderlandem a fandové "blues" na Mourinha vzpomínali. Dokonce po gólu populárního kouče oslavovali.



Fotbal to je droga a José Mourinho bez ní nemůže být. Special One určitě nebyl z předčasného konce v Chelsea nadšený, ale před světem se neschoval.

Známý Portugalec vyrazil na šlágr druhé nejvyšší anglické soutěže mezi Brightonem a Middlesbrough. Na tribuně sice vypadal zachmuřeně, ale duel vedoucích týmů tabulky si nenechal ujít. Brighton poprvé v sezoně prohrál, soupeři podlehl 0:3.

Manažer José Mourinho nemohl na fotbale chybět. Po předčasném konci v Chelsea zamířil na šlágr druhé ligy mezi Brightonem a Middlesbrough.
Manažer José Mourinho nemohl na fotbale chybět. Po předčasném konci v Chelsea zamířil na šlágr druhé ligy mezi Brightonem a Middlesbrough.

Na Chelsea ale na známého kouče fandové nezapomněli. Před zápasem se prodávaly suvenýry s motivem "Special One". Fanoušci si vyráběli i vlastní transparenty a poté, co "blues" dali první branku, tak dokonce Mourinha oslavovali.

Z hlediště vše přitom sledoval nejen ruský majitel klubu Roman Abramovič, ale také nový manažer klubu Nizozemec Guus Hiddink.

2534201:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud