19. prosince 2015 • 04:58

Hráč Chelsea vynášel z kabiny! Jak na to Mourinho přišel?

Autor: pj, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nového trenéra Chelsea čeká jeden velký úkol. A to je sjednotit rozdělenou kabinu, ve které se část vzbouřila proti Josému Mourinhovi. V ní se totiž děly věci! Někdo z hráčů dokonce vynášel citlivé informace soupeřům, odkazuje britský deník Telegraph na svůj zdroj. Jak na to portugalský kouč přišel?



„Po utkání s Portem (v Lize mistrů) byl Mourinho již přesvědčený, že někdo z jeho týmu podniká kroky proti němu. Jeho starý známý z Porta mu řekl, že portugalský klub např. věděl o plánech vyškrtnout ze sestavy Ceska Fábregase už týden před vzájemným duelem,“ napsal deník Telegraph s odkazem na svůj zdroj.

Mourinho byl prý pátráním po zrádci posedlý. Dokonce začal v tréninku provádět různá cvičení tak, aby jeho svěřenci nepoznali sestavu pro další zápas. Tu jim pak oznamoval až pár hodin před výkopem právě z obavy dalšího úniku informací.

Pro svérázného taktika to byla konečná. Postupně se uzavřel do sebe a přestal s hráči komunikovat. Jakékoliv vztahy v týmu byly narušeny. Situace se natolik vyhrotila, že Mourinho přestal týmů věřit a tým ztratil důvěru k němu.

Když Chelsea v pondělní dohrávce s Leicesterem (1:2) po druhé za sebou prohrála, došla vedení klubu trpělivost. Po dlouhých jednáních byl ve čtvrtek odpoledne portugalský kouč, který s týmem v minulé sezoně vyhrál mistrovský titul, odvolán.

O jeho nástupcích se okamžitě strhly vášnivé debaty. Zřejmě se jim stane nizozemský trenér Guus Hiddink, který zatím podle neoficiálních informací povede mužstvo, stejně jako v roce 2009, pouze do konce sezony.

2527834:gallery:true:true

Kdokoliv se mohl vyfotit i včera odpoledne po boku Josého Mourinha a hvězd Chelsea. Reklamní panel i po ukončení angažmá známého Portugalce v klubu fungoval a přitahoval fanoušky.
Kdokoliv se mohl vyfotit i včera odpoledne po boku Josého Mourinha a hvězd Chelsea. Reklamní panel i po ukončení angažmá známého Portugalce v klubu fungoval a přitahoval fanoušky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud