20. února 2016 • 15:03

Poprvé v základu a Skalák hned přihrál na gól. Brighton však prohrál

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český rychlík Jiří Skalák se rozjíždí. Minule odehrál za Brighton čtyři minuty a slavil výhru, teď nastoupil v základní sestavě a přihrávkou připravil jediný gól svého týmu při utkání v Cardiffu. Na body tentokrát Skalákův tým nedosáhl, prohrál 1:4.



Ofenzivní klenot se z Mladé Boleslavi stěhoval na Ostrovy před pár týdny. A pomalu se v novém prostředí rozkoukává a naskakuje na hřiště. Teď poprvé nastoupil v základní sestavě Brightonu, jeho týmu se ale moc nedařilo. V poločase totiž v Cardiffu prohrával 0:3. Trenér v tu chvíli sáhl ke dvěma změnám v sestavě, Skaláka ale na trávníku nechal a on se odvděčil za důvěru.

V desáté minutě druhé půle totiž přesným centrem vyzval ke gólu na 1:3 Stephense. Jinak český fotbalista odváděl práci, která se čekala. Snažil se jezdit na křídle, občas se chytil do ofsajdové pasti. I přes snahu se už Brightonu nepovedlo zápas zdramatizovat, z penalty totiž inkasoval čtvrtý gól a bylo hotovo.

Brighton i přes porážku zůstává na příčkách, z nichž by bojoval v baráži o postup do Premier League. Momentálně je třetí, ale soupeři mají k dobru dohrávky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud