29. dubna 2016 • 16:36

Smolař Kozák! Český útočník podstoupil další operaci kotníku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdravotní potíže fotbalisty Libora Kozáka neberou konce. Šestadvacetiletý reprezentant a útočník anglické Aston Villy musel podstoupit další menší operační zákrok na levém kotníku a do konce sezony už si nezahraje.



"Naštěstí nic vážného. Za měsíc a půl bych měl být ok. Za poslední dva roky a půl jsem se kvůli zranění na hřišti moc neukázal, přišel jsem o reprezentaci. Byly časy, kdy jsem to snášel líp, kdy hůř," uvedl na svém facebooku Kozák.

"Ale i po takové době pořád existují lidé, kteří ve mě stoprocentně věří. A přesně proto se vrátím. Vrátím se a budu bojovat tak, abych splatil důvěru všech, kteří o mně nikdy nepochybovali," doplnil Kozák.

Kariéru hráče s osmi starty za reprezentační A-tým poslední dobou brzdí zranění. Na začátku ledna se v dresu Aston Villy vrátil do Premier League po dlouhé přestávce způsobené komplikovanou zlomeninou nohy. Jenže na začátku února si přivodil zranění kotníku. Od té doby nehrál a nyní musel na další operační zákrok.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud