4. června 2016 • 16:45

Vardyho žena děsí fanoušky "lišek". Přestup do Arsenalu je na spadnutí!

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je fofr! Teprve v pátek se objevily první vážnější spekulace ohledně přestupu fotbalového útočníka Leicesteru Jamieho Vardyho do londýnského Arsenalu a už o pár hodin později měly jednání natolik pokročit, že anglická média považují tento super přestup za hotový. Olej do ohně přilila na svém twitterovém účtu i manželka střelce.



Na konci sezony druhý nejlepší kanonýr poslední sezony Premier League Jamie Vardy uklidňoval fanoušky „lišek“, že se rozhodně nikam nechystá a milionářskou soutěž si vychutná v modrém dresu. „Vyhráli jsme ligu, budeme hrát Ligu mistrů. Jsem tu šťastný,“ ještě nedávno prohlašoval rychlík z Leicesteru.

A ejhle. Manažer Arsenalu Arséne Weneger údajně aktivoval jeho výstupní klauzuli, přispěchal s nabídkou na královský plat a vše je docela jinak. Podle anglického listu Daily Mail by se měl přestup uzavřít do 24 hodin. Lukrativní smlouva by měla značně vylepšit útočníkovu prozatímní gáži 80 tisíc liber týdně, kterou bere u posledního šampiona anglické nejvyšší soutěže.

Charismatický kouč „Gunners“ se na vyhlédnutou posilu byl podívat i na přípravném utkání Anglie s Portugalskem, které bylo zkouškou před nadcházejícím EURO ve Francii. Právě na evropskému šampionátu by mohly jednání ztroskotat, jelikož manažer hrdého Albionu Roy Hodgson si nepřeje, aby hráči během přípravného kempu jednali o nových smlouvách či působištích.

2665521:gallery:true:true

Vardyho manželka: Páteční provoz v Londýně

Že od přestupu léta není daleko svědčí i chování novomanželky ostrostřelce na sociálních sítích. „Páteční provoz v Londýně,“ napsala si Rebekah Vardyová na svůj profil a přidala pár smutných smajlíků. To bylo něco na fanoušky „lišek“, kteří si hned domysleli, že jejich největší hvězda se společně s rodinou bude stěhovat do hlavního města Spojeného království.

Naopak fanoušci Arsenalu propadli radosti. Takovou posilu od svého dlouholetého manažera nečekali. „Vardy by mohl mnohem víc těžit z Özilových asistencí než Giroud,“ napsal jeden z nich. „Arsenal aktivoval Vardyho výstupní klauzuli. Wenger si jde pro titul v Premier League,“ radoval se druhý. 

Pokud by k přestupu hvězdy minulé sezony do Arsenalu došlo, byl by to jistě nejzajímavější začátek přestupního období za poslední roky.

Sledujte fotbalové přestupy ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud