13. srpna 2016 • 04:56

Premiéra se odkládá! Pogba nesmí hrát, do United si přinesl trest

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Humbuk kolem nejdražšího přestupu v historii fotbalu ještě neutichl, jeho aktéra Paula Pogbu teď ale musí mrzet jiná věc. Záložník, který přišel do Manchesteru United z Juventusu za 105 milionů eur, si totiž na svůj debut v Premier League počká. Proč? Můžou za to karty z minulé sezony.



Fanoušci Manchesteru United byli z příchodu Paula Pogby nadšení, na jeho obnovenou premiéru v rudém dresu si ale musí ještě počkat. To naprostou většinu z nich překvapilo. Vždyť hvězdný Francouz nekončil sezonu s červenou kartou...

Jenže ozvalo se pravidlo, o kterém většina fanoušků určitě nevěděla. Pogba totiž dostal dvě žluté karty v minulém ročníku Italského poháru, a to znamená, že nemůže v prvním zápase Premier League nastoupit. Trest se totiž přenáší.

Pogba si tak za United v anglické lize zahraje nejdříve v pátek 19. srpna, kdy se „rudí ďáblové“ ve 2. kole utkají se Southamptonem. „Počítám s ním, na pátek bude připraven,“ potvrdil trenér United José Mourinho .

Zkušený kouč má každopádně dostatečně široký kádr. Ve středu zálohy mohou nastoupit Michael Carrick, Ander Herrera, Juan Mata, Morgan Schneiderlin, Marouane Fellaini či Henrich Mchitarjan.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud