26. října 2016 • 11:32

Mourinho je na hotelu bez rodiny. Život v Manchesteru? Katastrofa, přiznal

Autor: Daniel Ryl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šlágrem středečního programu EFL Cupu bude bez debat bitva o Manchester (21:00). Kouč United José Mourinho chce se svými svěřenci dát zapomenout na víkendový debakl na hřišti Chelsea a před derby s městským rivalem se rozpovídal také o životě v průmyslovém městě. Kdo by čekal, že je život trenéra v Manchesteru bláhový, portugalský trenér by ho rychle vyvedl z omylu.



Na webu anglického deníku The Guardian se totiž rozpovídal o svém soukromí. Třiapadesátiletý Mourinho stále žije v nejvyšším patře Lowry Hotelu, zatímco jeho rodina zůstala v Londýně. „Pro mě to je trochu katastrofa, protože se chci občas trochu projít, ale nemůžu,“ řekl Mourinho.

Důvodem je velký zájem fanoušků a novinářů. „Chci se projít pouze přes most do restaurace, ale prostě nemůžu.“ Držitel tří mistrovských titulů v Premier League je navíc v Manchesteru sám a o zapuštění kořenů nepřemýšlí. „Koupit dům? Nevím, nevím. Dceři bude příští týden dvacet, syn bude mít za pár měsíců sedmnáct.“

Uznávaný trenér se tedy kromě fotbalových starostí srovnává s obdobím, kdy jeho děti opouští hnízdo. „Už jsou v Londýně zažité. Drží je tam studium, fotbal i kamarádi. Už jsou ve věku, kdy na mě nemají tolik času, takže poprvé žijeme odděleně,“ srovnává se s údělem otce dospívajících dětí.

Společnost mu tedy dělají pouze novináři, kterých potkává kolem hotelu dennodenně spousta. „Znáte to. Pro hotel, sponzory i značky oblečení to je naprosto úžasná reklama, protože jsou tam každý den. Každý ví, jak se hotel jmenuje. To je úžasné,“ zakončil Mourinho.

Už dnes večer od 21 hodin si může zpříjemnit chvíle v Manchesteru vyřazením hlavního rivala, kterému mají Rudí ďáblové co vracet, protože v ligovém utkání s ním na Old Trafford prohráli 1:2.

SESTŘIH Premier League: Manchester Utd. – Manchester City 1:2. Prestižní derby pro Guardiolu
Video se připravuje ...

NEJ zákroky Premier League: Tohle chytím. Já taky. Čech a Valdés se překonávali
Video se připravuje ...

NEJ góly Premier League: Fanoušci si užijí Shaqiriho
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud