2. ledna 2017 • 15:35

Premier League každý den. Vyhoďte toho, kdo to plánuje, řekl Allardyce

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci si nevydechnou, anglická Premier League nabrala na přelomu roku zběsilé tempo. Alespoň jeden zápas se hraje šest dní v kuse, ne všichni jsou však z nahuštěného programu nadšení. „Nevím, kdo to plánuje, ale měli by ho vyhodit,“ řekl napřímo trenér Crystal Palace Sam Allardyce. Není jediným koučem, který se ozval.



Sedmnáctý Crystal Palace prohrál včera na Arsenalu 0:2 a hned zítra ho čeká důležitá klíčová bitva o udržení proti poslední Swansea. Ta má den navíc odpočinku, což Allardyce vidí jako důležitou výhodu. „Chcete fér přístup, když je tolik v sázce. Naši hráči nemají čas, aby se na 100 procent zotavili,“ postěžoval si.

Podobný údiv vyvolává také termínová listina u trenéra Arsenalu Arséna Wengera. Jeho Arsenal má dvoudenní pauzu mezi zápasem s Crystal Palace a zítřejším duelem na půde Bournemouthu, zatímco vedoucí Chelsea má čtyřdenní okno mezi sobotní výhrou nad Stoke a středečním derby proti Tottenhamu.

„V této sezoně rozpisu zápasu úplně nerozumím. V prosinci jsme hráli tři zápasy za týden, pak máme osm dní volno. Nevím, jestli je to kvůli televizím, nebo to rozhoduje Premier League, ale je to celé nezvyklé,“ konstatoval Wenger už před Vánoci.

Podobné výtky zazněly i z úst trenéra Manchesteru United Josého Mourinha . Jeho svěřenci mají mezi duely s Middlesbrough (2:1) a dnešní bitvou s West Hamem také jen dvoudenní pauzu. „Některým dopřejete odpočinek, dalším problémy,“ konstatoval Mourinho.

Nabitých šest dní v Premier League
Pátek 30. prosince: Hull – Everton 2:2
Sobota 31. prosince:
Swansea – Bournemouth 0:3, SOuthamton – West Bromwich 1:2, Manchester United – Middlesbrough 2:1, Leicester – West Ham 1:0, Chelsea – Stoke 4:2, Burnley – Sunderland 4:1, Liverpool – Manchester City 1:0
Neděle 1. ledna:
Watford – Tottenham 1:4, Arsenal – Crystal Palace 2:0
Pondělí 2. ledna:
Middlesbrough – Leicester, Everton – Southampton, Manchester City – Burnley, Sunderland – Liverpool, West Bromwich – Hull, West Ham – Manchester United
Úterý 3. ledna:
Bournemouth – Arsenal, Crystal Palace – Swansea, Stoke – Watford
Středa 4. ledna:
Tottenham - Chelsea

NEJ zákroky Premier League: Grant trápil Chelsea, blýskl se i Schmeichel
Video se připravuje ...

NEJ góly kola Premier League: Šibenice, ťukec a Giroudův škorpion
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud