25. července 2017 • 16:05

Náhradník z Arsenalu Lucas se zlobí: Wenger udělal hnusné gesto

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl to být velký posun v kariéře. Španělský útočník Lucas Pérez se po skvělé sezoně v Deportivu La Coruňa posunul do Arsenalu a doufal, že bude dávat gól za gólem v Premier League. Jenže se krutě mýlil, v celé sezoně 2016/17 dostal jen devětkrát šanci od začátku a teď mu navíc nová posila sebrala jeho číslo.



Osmadvacetiletý střelec se podle britských a španělských médií minulý týden setkal s vedením týmu, aby se pokusil vyjednat si návrat do Deportiva. Podle španělského listu La Voz de Galicia měl sdělit, že se cítí podvedený klubem, především pak Arsénem Wengerem. Ten mu slíbil, že mu dá víc prostoru, když v zimě neodejde do Číny. Lucas zůstal, na hřiště se ale dostával ještě méně.

Poslední kapkou pak bylo, že Pérezovi nezůstalo jeho oblíbené číslo 9. Tím byla odměněna nová hvězda, francouzský útočník Alexandre Lacazette, Lucas se musí spokojit s osmadvacítkou. "Je to hnusné gesto. Lacazette se na něj před sezonou zeptal Wengera, a ten souhlasil. Až pak se to oznámilo mně," cituje dál La Voz de Galicia.

Pérez se prý za celou svou kariéru cítil nejšťastněji v Deportivu, kam se teď plánuje vrátit. Stále totiž živí naděje, že by mohl obléknout dres španělského národního týmu na mistrovství světa, které se odehraje za rok v Rusku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud