24. července 2017 • 20:55

KO! Čechův náhradník trefil hvězdu Chelsea, tu čeká pauza a maska

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle pořádně zabolelo. Brankář Arsenalu David Ospina v sobotním prohraném přátelském zápasu s Chelsea (0:3) při výběhu pro míč knokautoval forvarda anglického mistra Pedra. Ten musel dřív odjet z předsezonního turné, trenér Antonio Conte v pondělí navíc oznámil, že nevysoký útočník utrpěl několik fraktur.



Conte původně očekával, že půjde "jen" o otřes mozku, situace je ale trochu složitější. "Bylo to vážnější, má několik zlomenin v obličeji," potvrdil italský kouč. Zákrok kolumbijského brankáře měl Pedrovi poškodit oblast lícní kosti a očního důlku.

Bývalý hráč Barcelony by i přesto měl být připraven na začátek sezony. "Když dostane masku, měl by být za 10 dní připraven s námi znovu pracovat," prorokoval Conte.

Ačkoli fanoušci na sociálních sítích vinili brankáře Ospinu, který je v Arsenalu dvojkou za Petrem Čechem , z brutálního zákroku, kouč anglických šampionů mu žádnou vinu nepřipisuje. "Býval jsem taky hráč. Vím, že si šel pro míč," uzavřel diskusi o záměrnosti ostrého zákroku.

Chelsea čekají ještě dva přípravné zápasy proti Bayernu Mnichov a Interu Milán, než vstoupí do sezony utkáním o trofej Community Shield, tedy anglický Superpohár. V něm narazí právě na Arsenal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud